28 Октомври, 2022 11:50 2 102 10

Най-голямата Alfa също бе обновена

  • alfa romeo-
  • stelvio-
  • giulia-

Stelvio получи идентични промени с Giulia

Най-голямата Alfa също бе обновена - 1

Заедно с представянето на обновената Giulia, Alfa Romeo показа и фейслифта на най-големия модел в своята гама – Stelvio. Кросоувърът е получил малки стилистични и технологични промени, които го доближават до по-малкия брат Tonale. Подобно на седана, всъдеходът ще влезе в продажба от февруари месец 2023 година със същите бензинови и дизелови двигатели, като предходния модел.

Stelvio вече може да се похвали с нова визия, благодарение на нови LED светлини в предната част, които светят по-силно и не заслепяват насрещните водачи. Те използват матрична технология, която разпръсква лъча около насрещно движещата се кола, като предоставят максимална осветеност. Решетката също е с променена форма, а нов пакет на имено Competizione предлага сива матова боя, 21-цолови джанти, червени апарати на спирачките и адаптивни амортисьори.

В интериора единствената новост се среща пред водача, където стандартния километраж е заменен от 12.3-инчов дисплей с възможност за промяна на графиките в зависимост от режима, който изберете.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усет

    21 1 Отговор
    Красота,Бързина и Стил ,това е запазена марка за италиянската икона Алфа Ромео.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Така е

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Усет":

    дори + ти сложих, но защо в световен мащаб нещата не се развиват така, както трябва???
    Защо убиха Ланча, защо затъна Фиат? Безкрайно грешен маркетинг от десетилетия с посредствено изпълнение и качество на иначе не-лоши идеи.... Но и много пъти "претоплени" манджи с поостарели технологии и платформи на баснословни цени....
    Единтвено Ферари и Мазерати се опитват да поддържат ниво и се справят до някъде, но времената на малките производители с ръчна изработка и по 3-4-5 хиляди коли на година са безвъзвартно отминали...
  • 3 Куку

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "Усет":

    Качество, надеждност и икономичност никога няма да бъдат определения за италианските марки Алфа умрело, Фиат, Ланчиа!!!

    Коментиран от #4, #7

  • 4 Усет

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Куку":

    Завист,завист,завист.Никога няма да се докоснете до спортното изживяване което само Алфа Ромео може да предложи.

    Коментиран от #5

  • 5 Куку

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "Усет":

    Задавам на " мобиле" Алфа с над 200 коня излизат 90 броя!?! Задавам Ауди,Бмв и Мерцедес без значение излизат 3000+ броя от всяка марка!!! Че за какво спортно изживяване говорим?? Кой модел с какъв двигател 95 коня ли?? Мъка Мъка....

    Коментиран от #6, #10

  • 6 Усет

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Куку":

    Т ли с?Познай въпроса и сам си отговори.
  • 7 Без думи

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Куку":

    "Alfa Romeo представи новите Giulia и Stelvio, които ще бъдат налични от февруари 2023 г. Два модела, спечелили многобройни награди и световно признание благодарение на типичните за марката качества като перфектно разпределение на теглото, най-добрата в класа динамика на шофиране, най-добрите технологични и инженерни решения и непреходния дизайн, който прави всеки автомобил Alfa Romeo произведение на изкуството в движение."

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Форца Италия

    4 2 Отговор

    До коментар #5 от "Куку":

    Така е,той немския кош ако не е 300-400 коня си е мъртвец отвсякъде.