Отидете към основна версия

7 022 20

Полицейско Lamborghini спаси два живота след бърза доставка на органи

  • lamborghini-
  • huracan-
  • полиция-
  • живот

Huracan-ът е покрил разстоянието от 569 километра

Италианската полиция е една от малкото в света, които могат да се похвалят със служебно Lamborghini Huracan, което освен за парадни обиколки и реклама, всъщност се използва и за покриването на спешни случаи. Това доказаха местни полицаи, след като спасиха два живота, доставяйки органи на нуждаещи се пациенти.

Тръгвайки от северния град Падуна, полицаите покриват разстояние от 168 километра, където доставят бъбрек за нуждаещ се пациент. Полицаите след това бързо продължават пътуването си, като изминават допълнителни 401 километра до Рим, за да доставят и втория бъбрек на нуждаещ се. С обем от едва 100 литра, багажникът на суперколата съвсем не е голям, но изглежда достатъчен, за да свърши успешно задачата.

"„Пътуване по магистралата, за да доставим най-красивия коледен подарък: живот. Благодарение на специалния Дядо Коледа на държавната полиция двама души бяха дарени с бъбрек. Органите бяха доставени от полицаите от магистралната полиция, които заедно с Lamborghini Huracan доставиха двата бъбрека в болниците на Модена и Рим."

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 33 гласа.

Свързани новини