Отидете към основна версия

58 477 44

Собственик на Ferrari продава колата си след като му поискаха 7 хиляди евро за подмяна на няколко бутона

  • ferrari-
  • интериор-
  • бутони-
  • труд-
  • продажба

Мъжът споделя, че си е купил юбилеен Corvette C8

Собственик на Ferrari се оплака от скъпите цени на труд и части на компанията и реши да продаде италианския суперкар, след като последното влизане в сервиз му е коствало близо 9 хиляди евро. Мъжът на име Джери Мос използва своя Facebook профил, за да се оплаче от несгодите с автомобила си и официално да го обяви за продажба, информират от CarScoops.

Мос споделя, че сумите за поддръжката на автомобила са изключително високи. Той споменава, че се е разделил с близо 14 хиляди евро за подмяната на лагери, около 3 хиляди евро за подмяната на мигачи, които падат от автомобила. В същото време често имало и обслужвания по около 1400 евро всяко. Чашата, обаче преляла, когато наскоро закарал автомобила си в сервиз, където да поправят бутони с нарушено покритие в интериора.

Мъжът прикачва фактурата от сервиза, където се вижда, че от Ferrari са таксували 1800 долара (близо 1700 евро) за премахване и поставяне на бутоните. Малко по-надолу можем да видим, че доставката на бутоните коства допълнителни 80 долар (70 евро), а възстановяваните на всичките части коства допълнителни 7542 долара (около 7000 евро). Именно за това Мос решава да се раздели с Ferrari-то и да закупи Corvette от поколението C8 и то от юбилейната серия посветена на 70-тата годишнина на модела.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 92 гласа.

Свързани новини