Отидете към основна версия

4 658 7

Офроуд с F8 Tributo или как да си спечелите гнева на Ferrari (ВИДЕО)

  • ferrari-
  • f8 tributo-
  • офроуд

Едва ли от италианската компания ще са доволни от видеото

Ако поне малко се интересувате от автомобили, то вероятно знаете, че от Ferrari имат строга политика по отношение на това на кого продават автомобилите си и как собствениците им се отнасят с тях. Прословутите писма от Ferrari са достигали до много известни и не до толкова известни личности, които по един или друг начин са нарушили стандартите на италианския бранд.

Сега към тези хора вероятно ще се присъедини още един, който е по-познат със своя никнейм whistlindiesel. Младежът е прочут в Instagram и YouTube, а хобито му е… да съсипва скъпи автомобили. Може би ви е познат с някои от видеата си с последната G-Klasse или пък своя Huracan, които буквално биват тероризирани по различни начини.

Е за нещастие на Ferrari, наскоро младежът се сдоби с F8 Tributo. Суперкарът също не се размина със съдбата си и след като бе подложен на сериозен тест на окачването, разбирайте мъжът скачаше върху предния капак, сега италианската машина бе запозната със затревен неравен хълм. И ако това не е достатъчно във видеото е отбелязан и официалният профил на Ferrari. Колата преминава през неравния терен без особени грижи и поне на пръв поглед не страда от някакви проблеми, но вероятно по-щателен оглед на долната част на колата би показал друго.

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 15 гласа.

Свързани новини