Отидете към основна версия

3 333 5

Специално Audi RS6 със 750к.с.

  • audi-
  • rs6-
  • abt-
  • тунинг

ABT представи своята версия на комбито

ABT е дългогодишен представител на тунинг сцената и като такъв има едни от най-разпознаваемите проекти, голяма част от тях базирани на автомобили от VW Group. Последният също не прави изключение и се базира на Audi RS6. Специалната версия на комбито ще бъде направена в ограничена серия от 200 броя.

На пръв поглед колата изглежда почти непроменена и дори за тези, които не са най-големите фенове на германската компания може да изглежда като оригинален автомобил с 4.0-литров осмак и 621 конски сили. Единствените промени по външния вид са добавянет она няколко карбонови елемента като сплитер под бронята, нов дфиузьор, както и няколко други карбонови елементи около решетката. Нови също така са и джантите в размер от 22 цола.

Може би най-забележимите промени са тези под капака, които повишават мощността до 750 конски сили, а въртящия момент до 980 нютон метра. Това е постигнато с поставянето на нови турбини, интеркулер, както и нов софтуер. Поставена е и нова изпускателна система със 102-милиметрови накрайници на ауспусите.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 14 гласа.

Свързани новини