Отидете към основна версия

3 785 6

Първото по рода си Bentley за овчари

  • bentley-
  • bentayga-
  • кучета-
  • овце

Bentayga-та е направена за специално събитие

Bentley често взима участие в различни събития, които понякога нямат много общо с автомобилната тематика. Наскоро британците направиха подобно нещо като се включиха във Фестивала за кучета в Гудууд, където Bentley също имаше своя участник. „Кучето“ с името на марката бе специален гост на събитието, като се включи подобаващо в надпреварата и макар да не спечели наградата, спечели сърцата на хората.

Всъщност слагаме „кучето“ в кавички, тъй като от компанията всъщност се включиха с Bentayga S, облепена във фолио, което да пресъздаде шарките на Бордър коли, британска порода прочута със своите способности при развъждането на овце. Посетителите на фестивала имаха възможност да влязат в преобразеното Bentley и да се снимат в него в специално обособен кът за снимки.

Колата е направена изцяло с рекламна цел и няма да се продава в този вид, макар да не сме сигурни, че от Bentley ще ви откажат подобно фолио, ако разполагате с нужните за това финанси. В края на фестивала, „кучето“ отново се преобрази в красив кросоувър, но все пак остана в ролята си и организаторите използваха случая, за да направят снимката която виждате в началото на текста.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.

Свързани новини