Last news in Fakti

26 Май, 2023 16:50 3 747 6

Първото по рода си Bentley за овчари

  • bentley-
  • bentayga-
  • кучета-
  • овце

Bentayga-та е направена за специално събитие

Първото по рода си Bentley за овчари - 1

Bentley често взима участие в различни събития, които понякога нямат много общо с автомобилната тематика. Наскоро британците направиха подобно нещо като се включиха във Фестивала за кучета в Гудууд, където Bentley също имаше своя участник. „Кучето“ с името на марката бе специален гост на събитието, като се включи подобаващо в надпреварата и макар да не спечели наградата, спечели сърцата на хората.

Всъщност слагаме „кучето“ в кавички, тъй като от компанията всъщност се включиха с Bentayga S, облепена във фолио, което да пресъздаде шарките на Бордър коли, британска порода прочута със своите способности при развъждането на овце. Посетителите на фестивала имаха възможност да влязат в преобразеното Bentley и да се снимат в него в специално обособен кът за снимки.

Колата е направена изцяло с рекламна цел и няма да се продава в този вид, макар да не сме сигурни, че от Bentley ще ви откажат подобно фолио, ако разполагате с нужните за това финанси. В края на фестивала, „кучето“ отново се преобрази в красив кросоувър, но все пак остана в ролята си и организаторите използваха случая, за да направят снимката която виждате в началото на текста.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор
    класика, не е като неуДАЧИЯ

    Коментиран от #4

  • 2 Оооо,те нашите"овчари",

    16 0 Отговор
    от субсидиите самолети си купиха,тия с бентли ще ми се хвалят!
  • 3 Ами

    16 0 Отговор
    Не е първото у нас такива само от чобани и овце се карат!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 гост

    3 5 Отговор
    Колкото и да ме триете , истината не може да изтриете !! Срам за вас , че продължавате да се правите на слепи !! Тесла Модел У е НАЙ-ПРОДАВАНИЯ модел В СВЕТА от всички модели за първото тримесечие на 2023 !! Толкоз , накрая на година ще е за всички тримесечия и то с много !!!

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Само да допълня , "великия" Голф е извън десетката !!