Отидете към основна версия

2 199 5

Новият Range Rover вече предлага защита от „Калашников“ и гранати

  • inkas-
  • брониран-
  • land rover-
  • range rover

Inkas показа бронирана версия на всъдехода 

Range Rover вече може да защити тези които се страхуват за живота си, като устои на стрелба с оръжия от типа на „Калашников“, както и до две ръчни гранати DB51, хвърлени едновременно под колата. Благодарение на популярната компания в света на бронировките – Inkas, британският всъдеход вече може да се похвали и с тези екстри, които добавят по-дебели панели, както и нови стъкла.

Багажникът е отделен от останалата част на интериора с преграда, а всички фуги са презастъпени по технология на армията, за да се подсигури защитата на пътуващите в купето. Нови са и гумите, които също могат да издържат на стрелба и да помогнат за безопасно достигане на крайната дестинация.

Предлагат се и множество допълнителни подобрения. Например, двигателният отсек може да бъде брониран, изпускателната система защитена, да се инсталира противопожарна система в двигателния отсек или да се монтира авариен люк на покрива. Inkas предлага и усъвършенствана система за видеонаблюдение и GPS, камера за нощно виждане, сирена и допълнителни светлини. Други опции включват механизъм за подпомагане на вратата, система за филтриране на кислорода, подсилени предни и задни брони и пакет за затъмняване на стъклата.

Първият Range Rover за 2023 г., модифициран от Inkas, е моделът Autobiography в изпълнение P530. В този си вид той е оборудван с 4,4-литров V8 с два турбокомпресора, доставен от BMW, който развива 523 к.с. при 5500 об/мин. Този двигател е съчетан с 8-степенна автоматична трансмисия, задвижваща и четирите колела.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини