Last news in Fakti

23 Юни, 2023 12:59 2 176 5

Новият Range Rover вече предлага защита от „Калашников“ и гранати

  • inkas-
  • брониран-
  • land rover-
  • range rover

Inkas показа бронирана версия на всъдехода 

Новият Range Rover вече предлага защита от „Калашников“ и гранати - 1

Range Rover вече може да защити тези които се страхуват за живота си, като устои на стрелба с оръжия от типа на „Калашников“, както и до две ръчни гранати DB51, хвърлени едновременно под колата. Благодарение на популярната компания в света на бронировките – Inkas, британският всъдеход вече може да се похвали и с тези екстри, които добавят по-дебели панели, както и нови стъкла.

Багажникът е отделен от останалата част на интериора с преграда, а всички фуги са презастъпени по технология на армията, за да се подсигури защитата на пътуващите в купето. Нови са и гумите, които също могат да издържат на стрелба и да помогнат за безопасно достигане на крайната дестинация.

Предлагат се и множество допълнителни подобрения. Например, двигателният отсек може да бъде брониран, изпускателната система защитена, да се инсталира противопожарна система в двигателния отсек или да се монтира авариен люк на покрива. Inkas предлага и усъвършенствана система за видеонаблюдение и GPS, камера за нощно виждане, сирена и допълнителни светлини. Други опции включват механизъм за подпомагане на вратата, система за филтриране на кислорода, подсилени предни и задни брони и пакет за затъмняване на стъклата.

Първият Range Rover за 2023 г., модифициран от Inkas, е моделът Autobiography в изпълнение P530. В този си вид той е оборудван с 4,4-литров V8 с два турбокомпресора, доставен от BMW, който развива 523 к.с. при 5500 об/мин. Този двигател е съчетан с 8-степенна автоматична трансмисия, задвижваща и четирите колела.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихи..

    10 0 Отговор
    Калашников е за по-простите возила,за другите ракети и ракетки,дори ракетченца.Нема спасение Отникъде..
  • 2 А защита от

    13 0 Отговор
    Повреди кагда
  • 3 12345

    6 0 Отговор
    Гранатомет
  • 4 Важен е боеприпаса

    14 0 Отговор
    Калашника може да стреля с доста различни по "вид" патрони. Основния патрон за него е М43 7,62×39 mm. Тъй като това е най разпространеното на практика дългоцевно оръжие, за него съществуват поне 20 вида патрони различаващи се по заряд и накрайници на патрона. Любопитната подробност е, че основния патроне създаден преди да се конструира автомат Калашников. Тия които сте били в казармата знаете какво означават оцветените върхове на боеприпаса - бели, сини, червени, черни, зелени и комбинациите от тях.
    През 60-те години е създаден патрона М67 7,62×39 mm. Припаса е бронебоен и пробива броня с вика твърдост с дебелина 7 мм от 300 м с вероятност 50 %, а от 200 метра вече 100%. От 50 м няма данни, но се сещате, че ще пробие и 1 см твърда броня. Твърдите брони на практика са високовъглеродни стомани.
  • 5 Гешев

    4 0 Отговор
    Чакам едно комисионче и го взимам 8628