Отидете към основна версия

7 250 32

Полицията конфискува и смаза две BMW-та след дрифт по улиците (ВИДЕО)

  • дрифт-
  • bmw-
  • конфискуване-
  • полиция-
  • франция

Френските власти използваха голяма преса за целта

Френската полиция показа, че не се страхува да използва пълната си сила, когато прилага правилата на пътя и буквално смаза две BMW-та, след като са били заснети да дрифтят по обществени улици в Турвил-ла-Ривиер, в северната част на страната.

Полицията сподели видеоклип и снимки на разноцветно Е46 и жълто Е36, които са смачкани в огромна преса. Заедно с кадрите властите пише, че "правосъдието изисква унищожаването на автомобилите", след като се твърди, че те са участвали в незаконни дейности през май. В своя защита, собственикът на 36-цата споделя, че не му е дадена възможност да потърси адвокат, преди колата му да бъде пресована.

В Instagram потребителят @alann_abt твърди, че жълтото E36 е бил конфискувано заради снимка на която, както той признава, е дрифтил в празна индустриална зона. Няколко дни след като постът се появил в интернет, автомобилът бил конфискуван от дома му.

Шофьорът твърди, че не е имал възможност да организира правна защита, преди автомобилът му да бъде унищожен. Въпреки че пише, че е щял да приеме глоба, той казва, че смазването на автомобила му е било твърде строго и сега организира финансиране, за да се съберат пари за адвокат.

Според страницата, на която се организира кампанията, автомобилът е бил конфискуван, докато собственикът му е бил на работа, и не му е била дадена възможност да си вземе вещите от интериора. Съдебното заседание е насрочено за 15 януари следващата година.

Според френските закони, водач на автомобил, който шофира безразсъдно може да получи глоба до 75 хиляди евро, а също така и до три години в затвора.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 48 гласа.

Свързани новини