Отидете към основна версия

2 716 5

Моделът Джоди Кид шокирана от милион волта (ВИДЕО)

  • джоди кид-
  • реклама-
  • kia-
  • ev9

Това се случи по време на снимки на реклама на EV9. Зрелищната каскада се оказа напълно безопасна

Моделът Джоди Кид беше шокирана от милион волта, докато снимаше реклама на Kia. Флагманският електрически кросоувър Kia EV9 се оказа много динамичен - топ версията на модела е оборудвана с двумоторен силов тракт с мощност 385 конски сили и батерия с капацитет 99.8 киловатчаса.

За да демонстрира потенциала на своя модел, южнокорейският автомобилен производител се реши на рискован трик и привлече за реклама известния британски модел и телевизионна водеща Джоди Кид, която получи токов удар от милион волта.

Момичето беше облечено в специален костюм, който играе ролята на клетка на Фарадей, която предпазва тялото от мощните токови удари и в същото време прави възможно получаването на зрелищни снимки. На снимачната площадка Джоди Кид изпуска електричество от пръстите си, чийто източник е Kia EV9.

„Електрическият удар беше едно от най-ужасяващите неща, които някога съм правила, но е доста невероятно преживяване. Малцина могат да кажат, че през тялото им са преминали един милион волта и са можели да изстрелват светкавици от пръстите си!“, коментира необичайната реклама британският модел. Вижте я.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.

Свързани новини