Отидете към основна версия

7 796 11

Hyundai представи доста евтини кросоувъри с повишена проходимост

  • hyundai-
  • creta-
  • alcazar-
  • adventure

Базовата цена на иновацията се равнява на 33 000 лева

Hyundai Creta 2023 и неговият удълженият седемместен "брат" Alcazar имат нова версия, наречена Adventure. С други суми кросоувърите са подготвени за офроуд. Това се съобщава на официалния сайт на автомобилния производител .

Новите Hyundai Creta и Alcazar Adventure се разпознават по пластмасов предпазен бодикит и 17-цолови офроуд гуми. В допълнение, решетката на радиатора и другите хромирани части на каросерията са заменени с черни. За кросоувърите е предложен и нов зелен цвят.

Интериорът на Hyundai Creta и Alcazar Adventure е декориран с изкуствена кожа, разредена със зелени вложки и шевове. На педалите се появяват метални подложки. Оборудването включва климатроник, круиз контрол, вграден видеорекордер, виртуално арматурно табло и 10.25-инчов сензорен екран.

Новият Hyundai Creta Adventure се предлага изключително с 1.5-литров бензинов двигател с мощност 115 к.с. и оборудван с механична скоростна кутия или вариатор. Седемместният кросоувър Hyundai Alcazar Adventure се предлага и с 1.5-литров турбомотор със 160 конски сили, и с турбодизел със същия обем със мощност от 116 конски сили. В първия случай е монтиран 7-степенен робот с два съединителя, а във втория - 6-степенна механична скоростна кутия или класически автоматик.

Цената на Hyundai Creta Adventure започва от $18 300, а тази на Alcazar Adventure започва от $23 000, което се равнява приблизително на 33 000 и 42 000 лева по текущия обменен курс. Продажбите на кросоувърите ще започнат през есента и първоначално ще се предлагат на индийския пазар.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.

Свързани новини