Отидете към основна версия

4 478 8

Култово BMW (E30) от 80-те се превърна в звяр с 405 коня

  • bmw-
  • e30-
  • m3-
  • тунинг-
  • manhart

Тунинг ателието Manhart представи пакет от подобрения за спортния автомобил BMW M3 (E30). Колата получи някои външни и вътрешни подобрения, модифициран бодикит и беше пребоядисана.

Проектът е кръстен BMW MH3 3.5 Turbo, като тунинг специалистите правят всичко възможно, за да изработят спортна кола, която е по-модерна и по-бърза, но в същото време запазват разпознаваемия ѝ външен вид.

Колата е боядисана в матово тъмно зелено. Външният вид се допълва от декоративни червени ленти по каросерията. Автомобилът получава и нова предна броня. Отзад се е монтиран и уголемен спойлер.

Ефектното антикрило е вдъхновено от модификацията на модела за шампионата за туристически автомобили DTM. Колата има и нови 19-цолови черни джанти. Дизайнът им е разработен от Manhart .

Също така спортната кола е снабдена с подобрено окачване. BMW MH3 3.5 Turbo е оборудван с 3.5-литров двигател с турбокомпресор, произвеждащ 405 к.с. и 650 Нм въртящ момент. Съчетава се с петстепенна механична скоростна кутия.

Интериорът е тапициран с червена кожа. Арматурното табло и централната конзола са решени в черно. Цената на BMW MH3 3.5 Turbo не се упоменава, но най-вероятно възлиза на шестцифрена сума.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.

Свързани новини