Отидете към основна версия

45 114 16

Петте най-скъпи Golf-а в mobile.bg

  • mobile.bg-
  • volkswagen-
  • golf

 

Стана традиция всяка седмица да ви информираме за различни любопитни класации, показващи, най-скъпите, най-мощните и въобще "най-най" автомобилите на българския пазар. Тези своеобразни ранглисти са базирани на данни от най-голямата интернет страница за автомобили у нас mobile.bg, както и на информация от сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG.
 
За изминалата седмица, специализираната статистика от mobile.bg съвсем не е изненадваща. Според данните от нея най-търсената кола у нас за последните седем дни е Volkswagen Golf. Тройката се допълва от още два популярни автомобила Audi A4 и Opel Astra. Баварската "тройка" и E-Klasse затварят петицата. Сега обаче ще ви представим петте най-скъпи Golf-а в mobile.bg (данните са към дата 26.XI.2013).
 
1. Vw Golf GTD 2.0 TDI DSG - Най-скъпото предложение идва от "Порше София Изток". Предлаганият екземпляр е от най-мощния дизел от седмата генерация. Мощността е 184 к.с., а скоростната кутия е с два съединителя. Цена - 57 381 лв. (вижте повече)
 
2. Vw Golf GTI Performance - Това е най-мощното изпълнение на версията GTI. Естествено става дума отново за Golf VII, автомобил с мощност 230 к.с. Предложението пак е от официалния вносител на марката. Цена - 57 003 лв. (вижте повече)
 
3. Vw Golf 1.6 TDI DSG. Една от най-икономичните версии на новия Golf. Този автомобил разполага с 1.6-литров дизел и DSG трансмисия. Мощността му е 105 коня, а колата е с пробег от 5000 километра. Цена - 52 000 лв. (вижте повече)
 
4. Vw Golf 1.4 TSI DSG. Автомобилът е от т.нар. R-line и представлява форсирана турбо версия на 1.4-литровия мотор на VW. Каросерията е с пет врати (от класацията само №2 "GTI Performance" е с три врати), а мощността е 140 к.с. Цена - 43 500 лв. (вижте повече)
 
5. Vw Golf TDI. Това е единствената "шестица" в тази класация. Високата и цена се дължи на факта, че това е мощната дизелова версия от шестата генерация на Golf - 170 коня. Пробегът е 90000 километра. Цена - 42 000 лв. (вижте повече)

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини