Отидете към основна версия

3 447 7

Снимаха новото Audi A6 без почти никакъв камуфлаж

  • audi-
  • a6-
  • e-tron

Разкрити са основни дизайнерски елементи

Новото Audi A6 Avant e-tron бе забелязано по време на тестове, разкривайки повече от своя дизайн с минимален камуфлаж. Този поглед на AutoExpress дава представа за ключовите характеристики на голямото електрическо комби, което очакваме да дебютира през следващите месеци.

На последните шпионски снимки е показан стандартният A6 Avant e-tron, докато предишни изображения показват, че се подготвят и версия Sportback с пет врати. Автомобилът е изграден върху платформата Premium Platform Electric (PPE), която е обща с Audi Q6 e-tron и други модели на Volkswagen Group, включително изцяло електрическото Porsche Macan.

Предната част на тестовия автомобил е значително по-малко маскирана, като разкрива характерната за Audi решетка "Singleframe", макар и с по-тънък дизайн в сравнение с настоящия A6 с двигател с вътрешно горене. Двукомпонентните предни светлини, нова дизайнерска насока за Audi, продължават и при A6 e-tron. Горната част включва шахматен модел с най-новата матрична LED технология на Audi, докато долната част е по-опростена. Страничните въздухозаборници вече са по-видими, като стратегически насочват въздуха около предните колела, за да подобрят аеродинамиката.

Елегантната каросерия на A6 Avant e-tron се отличава с ясно очертани странични линии, тънки дръжки на вратите и дигитални странични огледала, напомнящи луксозния SUV Q8 e-tron. Тези цифрови огледала може да са запазени за моделите с по-висока степен на оборудване, тъй като на други шпионски снимки се виждат традиционните странични огледала. Следвайки дизайнерския език на Audi, задното стъкло е със стръмен наклон, а под камуфлажа се очаква OLED светлинна лента, която да се простира през задната врата. Долната част на бронята е проектирана така, че да имитира дифузьор. Под капака се очаква Audi да представи ново поколение хибридни и plug-in хибридни задвижващи агрегати, предлагащи увеличен пробег на изцяло електрическо задвижване с по-големи батерии

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.

Свързани новини