Отидете към основна версия

7 562 12

Турската полиция се сдоби с луксозни патрулки

  • турция-
  • audi-
  • bentley-
  • ferrari

Властите подкараха Bentley, Ferrari, Range Rover и други

Неотдавна турските власти заловиха Хакан Айик - известен лидер на банда и предполагаем вносител на наркотици, известен като "най-издирваният човек в Австралия". По време на операцията те конфискуваха 23 луксозни автомобила, включително Ferrari, Bentley и Porsche Taycan, като ги превърнаха в полицейски возила. Кадри споделени от министъра на вътрешните работи Али Ерликая в социалните мрежи, разкриват, че тези луксозни автомобили на обща стойност над 3.5 млн. евро са превърнати в полицейски коли.

Конфискуваните автомобили са резултат от успешни операции на истанбулската полиция срещу организирани престъпни организации. На снимките са показани луксозни автомобили, като Ferrari 488, Bentley Continental, Porsche Taycan, Audi RS6, Range Rover и други.

Арестът на Айик, предполагаем трафикант на наркотици, доведе до залавянето на 37 лица и активи на стойност приблизително 250 млн. евро. Не е ясно за какво точно ще бъдат използвани автомобилите и дали полицията ще си служи с тях ежедневно или само при специални операции.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 31 гласа.

Свързани новини