Отидете към основна версия

9 490 177

BMW ще прави 4er с 4 врати

  • bmw-
  • 4er-
  • gran coupe

 

От доста време се спекулира с темата, че баварците възнамеряват да пуснат четириврата версия на своята нова четвърта серия. Последното доказателство за това идва от китайското издание Autohome, които разпространиха патентни изображения на предстоящото BMW 4er Gran Coupe. По-рано по пътищата беше засечена и камуфлажна версия на въпросния автомобил.
По темата се появиха и нови рендери, а по всичко личи, че колата ще бъде позиционирана между моделите 3er и 5er, но разликите ще са в значително по-спортния външен вид на първото BMW 4er с четири врати. Иновацията ще въплъти в себе си доста от чертите на 6-Series Gran Coupe, но в същото време ще притежава лицето на новото BMW 4er, което е близко, но по-спортно от това на 3er.
Очаква се, че новата "четворка" ще дели обща платформа с хечбека 3er GT, който притежава междуосие от 2 920 мм. В двигателната гама ще присъстват всички агрегати, които се монтират на купето 4er - двулитрови и трилитрови мотори с мощност от 184 до 306 коня, както и дизели с аналогичен обем и мощ в диапазона 185 - 313.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини