Отидете към основна версия

1 618 7

Ford показа наточена версия на Ranger за европейските пазари

  • ford-
  • ranger-
  • ms-rt

MS-RT се отличава с по-широки калници и големи джанти

Ford Pro представи в Европа наточена версия на пикапа Ranger, кръстена MS-RT. Представлявайки олицетворение на „уличните“ умения на пикапа, Ranger MS-RT демонстрира множество динамични подобрения, като ги комбинира с 3,0-литров V6 дизелов задвижващ агрегат. На преден план в дизайна е внушителното присъствие на разширените предни и задни калници, които добавят впечатляващите по над 5см към всяка страна и подчертават мускулестия силует на Ranger. Те са допълнени от вентилационни отвори и по-големи странични прагове. Допълнително засилване на наточената визия на пикапа са 21-цоловите джанти, обути в нископрофилни гуми. Под повърхността Ranger MS-RT се възползва от щателно настроено шаси с разширени с по 4 см следи от всяка страна и 4 см по-ниско окачване в съчетание с по-твърди амортисьори и пренастроено задно окачване.

Под капака се крие 3,0-литров V6 турбодизелов двигател с мощност от 237 к.с. и въртящ момент от 600 Нм, който, съчетан с 10-степенна автоматична трансмисия и система за задвижване на четирите колела. Ranger MS-RT запазва внушителния си капацитет на теглене и възможности за превоз на товари, както при стандартния модел.

В купето пътниците получават смесица от лукс и спортен дух, със седалки с тапицерия от екокожа и велур, украсени с емблеми MS-RT и акценти от сини шевове. Оборудването включва 12-инчов инфоразвлекателен дисплей, двузонов климатичен контрол и интелигентен адаптивен круиз контрол. Пикапът е разработен в сътрудничество с MS-RT, дъщерно дружество на уважавания рали партньор на Ford - M-Sport. Производството се осъществява в специален завод в Обединеното кралство.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.

Свързани новини