Отидете към основна версия

3 167 14

BMW Group България няма да участва в Автосалон София 2024

  • bmw-
  • mini-
  • rolls-royce-
  • автосалон

Компанията ще се съсредоточи върху собствените си събития

BMW Group България обяви, че няма да участва в тазгодишното издание на Автосалон София, което ще се проведе в периода между 18-ти и 27-ми октомври. Компанията изрази това чрез официално съобщение в което се разкриват и причините за това решение, а именно съсредоточаването върху собствени събития, организирани от групата.

„Стратегията на BMW Group за развитието на продуктите и марките е да се фокусира върху избрани автомобилни изложения и разширяване на възможностите за участие в други тематични събития, които осигуряват достъп до подходящи целеви групи. В допълнение, форматите, организирани и реализирани от самата BMW Group, стават все по-важни.

Като част от тази стратегия BMW Group България се стреми към създаване на допълнителни възможности за контакт със своите клиенти, като ефективно се адаптира към променящото се клиентско поведение и възможностите, които дигиталните технологии предлагат. Отчитайки календара на въвеждането на нови модели през 2024, стремежът комуникацията да бъде съобразена със спецификите на всяка целева група и възможностите на изградената от нашите търговски партньори мрежа в цялата страна BMW Group България взе решение да не участва в Автосалон София 2024.“, заявиха от BMW Group България.

През 2024-та година столицата ни ще е домакин на 27-мото издание на Автосалон София, което ще се проведе под мотото „Бъдещето на мобилността“. Освен BMW, под шапката на BMW Group са и брандовете Mini и Rolls-Royce.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.

Свързани новини