Отидете към основна версия

18 908 37

Volkswagen показа идеалната кола за българските пътища

  • vw-
  • polo-
  • robust

Polo Robust ще се предлага в Бразилия

Представяме ви Polo Robust - най-новата версия на популярния супермини автомобил на Volkswagen, пригодена специално за черни пътища. Проектиран с оглед на селскостопанския сегмент, VW Бразилия е направил всичко възможно, за да гарантира, че този вариант, наподобяващ кросоувър, отговаря на нуждите на шофьорите, които често карат по лоши терени.

Една от отличителните черти на Polo Robust е повишеният клиренс, който му позволява да се движи уверено по пресечен терен. Почерпило вдъхновение от автомобили като Dacia Sandero Stepway, това повдигнато окачване гарантира, че Polo Robust може да се справя с неравни или черни пътища. В интериора е заложено на винилови седалки, които освен издръжливост, правят и почистването след дълъг работен ден лесно.

В допълнение към интериора Polo Robust е оборудван с теглич. Въпреки че може да няма капацитета за теглене на по-големите превозни средства, неговият 1,0-литров бензинов двигател с атмосферно пълнене осигурява 84 к.с. и 101 нютонметра въртящ момент. За момента модификацията ще се предлага само в Бразилия и изглежда, че скоро няма да достигне до Европа.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 56 гласа.

Свързани новини