Отидете към основна версия

57 234 66

Китайците продължават да свалят цените. Появи се кросоувър с ДВГ, струващ под 20 000 лв.

  • geely-
  • китайски автомобили-
  • ниска цена-
  • евтини коли

Geely Coolray Dragon Edition се предлага за 11 хиляди долара, което се равнява на 19 998 лева

Geely кросоувъра Binyue COOL Dragon Edition. Основната разлика между версията Dragon Edition и предишните версии е намалената цена до... $11 000 (тази цена е за първите купувачи, по-късно цената ще се повиши до $13 200), нов цвят на каросерията и подобрено оборудване.

Кросоувърът е боядисан в сиво-син полуматов металик. Радиаторната решетка, корпусите на огледалата, долната част на бронята са черни, оптиката и 18-цоловите джанти са тонирани. Но в същото време покривът е боядисан в цвета на самата кола.

Интериорът е черен и сив с оранжеви акценти. Таблото е конвенционално, с аналогови прибори, но има и мултимедийна система с гласово управление, навигация и 12.3-инчов екран, климатроник, круиз контрол, асистент за изкачване и спускане и др.

1.5-литровият турбомотор произвежда 181 к.с. и 290 Нм въртящ момент. Моторът работи съвместно със седемстепенна роботизирана скоростна кутия с два съединителя. Така комплектован автомобилът ускорява до 100 км/ч за 7.6 секунди.

Binyue COOL Dragon Edition получи и стабилизиращата система Bosch ESP9.3, която поддържа и ефективната система за контрол на стартирането. И всичко това на цени от под 20 000 лева по текущия обменен курс.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 189 гласа.

Свързани новини