Отидете към основна версия

2 254 5

Колекция от специални Porsche-та си търси нов собственик

  • porsche-
  • 911-
  • gt3-
  • rs-
  • gt2

„Играчките за момчета“ пристигат с автовоз

От британския дилър RPM Technik се появи рядко предложение, включващо комплект от няколко автомобила Porsche 911 GT3 в комплект с автовоз. Въпреки че спортните автомобили често се появяват на търгове и онлайн платформи, колекцията "Играчки за момчета" е особено уникално предложение. Състоящ се от шест спортни автомобила Porsche 911 GT3 в различни варианти, полуремарке Rolfo за транспортиране и влекач MAN, този комплект се предлага изключително като единична партида.

Колекцията, представена от австрийския архитект Александър Серда, представя селекция от германските спортни автомобили в GT3 вариант. Забележително е, че автомобилите се отличават с минимален пробег, като километражите им отчитат само разстоянието, изминато по време на доставката до купувача. Всички те са принадлежали на един-единствен клиент и са били грижливо поддържани.

В комплекта са включени някои редки екземпляри, като бяло-червеното 911 R от 2016 г. (едно от едва 991 произведени), двойка модели от 2018 г. - черно 991.2 GT3 Touring и бяло-черно 991.2 GT3 Clubsport, жълто 991.2 GT3 RS Weissach Package от 2019 г. и две състезателни купета от 2018 г. - снежнобяло 991.2 GT3 Cup и карбоново 991 GT3 R.

Спортните автомобили са натоварени на ремарке Rolfo, теглено от влекач MAN TGX 18.640 4x2 LLS. Колекцията е почит към детството на купувача, по време на което той си е играл с модели на спортни автомобили и камиони. В продължение на няколко години австрийският ентусиаст сглобява колекцията от истински автомобили, които само веднъж са изкарани от затворения гараж за фотосесия край Виена. Цената на комплекта "Играчки за момчета" не е публично оповестена.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.

Свързани новини