Отидете към основна версия

1 779 9

Mansory се развихри със старата G-Klasse

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • mansory-
  • тунинг

Компанията предлага промени в типичния си стил

Новият Mercedes G-Klasse вече бе показан, като преди няколко дни дори видяхме и изцяло електрическа версия, но тунинг студиата все още предлагат проекти на базата на модификациите преди фейслифта. Такъв е случая и с Mansory, които показана най-новия си проект с означението G850.

Пакетът G850 на Mansory за Mercedes представлява смела и цялостна трансформация .Самият обхват на модификациите е очевиден от пръв поглед, като се започне с цялостната промяна на предния капак, който включва въглеродни влакна, нова радиаторна решетка. Добавени са още монтиран на покрива спойлер от въглеродни влакна, допълнен с внушителни LED светлинни ленти. Външните подобрения продължават с поставянето на черни джанти, заедно със странични стъпенки и изпускателна система със странично излизащи ауспухови тръби,.В задната част фиксираното задно крило, уникалният дизайн на бронята и карбоновият капак на резервното колело допълнително засилват визуалното въздействие на автомобила.

В салона Mansory издига лукса до нови висоти с бяла кожа, украсяваща седалките, тунела на трансмисията, централната конзола, панелите на вратите, арматурното табло и волана. Контраст внасят искрящите зелени колани. За да се запази хармонията, вентилационните отвори и различните бутони са съобразени цветово с външната боя на автомобила.

За пълната „идилия“ на интериора е допълнително подчертана от включването на зелена шарка от въглеродни влакна върху централната конзола и волана. Под капака също има промени и 4,0-литровият V8 двигател с два турбокомпресора е подложен на цялостно обновяване, генерирайки 900 конски сили и 1200 Нм.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.

Свързани новини