Отидете към основна версия

74 194 13

Вижте вторичната цена на колите от Ловеч

  • литекс моторс-
  • great wall-
  • voleex с10-
  • mobile.bg

 

След като Great Wall Motors, партньор на българската компания "Литекс Моторс" в производството на автомобили край град Ловеч, преустанови производството на компактния хечбек Great Wall Voleex С10 във всички заводи на марката по света, решихме да проверим как се продава малолитражката на вторичния пазар.
 
Най-актуалната подобна статистика може да се открие единствено в сайт номер 1 за автомобили в България mobile.bg. Направихме справка и в сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG.
 
От публикуваните обяви се вижда, че цената на употребявани екземпляри Great Wall Voleex С10 се движи от 10 500 лв. до 14 500 лв. Най-евтиният Great Wall Voleex С10 е с пробег 6 200 километра (вижте повече).
 
Най-скъпият е чисто нов, с нулев пробег и се продава в град Плевен (вижте повече). Всички предложения за излезли от магазините автомобили Voleex С10, които всъщност съвсем не са много, можете да разгледате ТУК. Още интересни екземпляри от автомобилите с щампа "Made in България", но с предаване 4х4 разгледайте на адрес bit.ly/1oQtv3A.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини