Отидете към основна версия

37 248 8

За колко пари може да се купи УАЗ-ка в БГ?

  • уаз-
  • mobile.bg

 

Става дума за класическите всъдеходи УАЗ, които с течение на годините са се доказали у нас, като един от най-високопроходимите автомобили у нас. Вярно е, че що се касае до комфорт, возия и управление, УАЗ-ката отстъпва доста, но стане ли дума за пресечена местност УАЗ е един от най-подходящите коли. Този автомобил остава и един от малкото, които са в състояние да се справят с нечовешките условия в Сибир и едновременно с това да се поддържат с елементарен набор от инструменти. За колко пари обаче човек може да се сдобие със сравнително добре поддържана УАЗ-ка?
 
Предварително ще кажем, че сред собствениците на УАЗ-ки няма случайни хора и преди да се изкуши от чудовищните способности на руския всъдеход всеки мераклия трябва да си направи сметката добре. От тях може да се възползва само човек с достатъчно познания и умения. За това как се движи в ценово отношение класическия всъдеход УАЗ, както и неговите по-нови версии, направихме справка във впечатляващата база данни на най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg и в сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG
 
Сравнително добре запазени стокови екземпляри като този се намират на цени между 2000 и 4000 лв. Конкретният екземпляр се продава за 3000 лв (вижте повече)
 
Заради високия разход на гориво много от УАЗ-ките са оборудвани с газови уредби. Някои са и със сменени двигатели. Цената им обаче е почти двойно по-висока (вижте повече)
 
По-новите версии се наричат Hunter и са снабдени със седем модернизирани седалки. Имат и по някоя друга екстра повече и държат прилично високи цени (вижте повече)
 
Има и такива, които са сериозно тунинговани и предназначени за още по-тежък off-road. Цената на такива екземпляри също не е ниска (вижте повече)
 
Преди около десетина години, паралелно с класическия всъдеход УАЗ, започва и производството на модела Patriot - по-комфортен, по-нов, но и по-скъп. (вижте повече)
 
Всички предложения на тема УАЗ в България, можете да откриете ТУК.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини