Отидете към основна версия

3 045 9

Honda представи новия Civic Si

  • honda-
  • civic-
  • si

Високопроизводителният седан Honda Civic Si претърпя планирана актуализация. Моделът получи по-твърдо шаси и други технически подобрения, които го направиха „най-приятният Si за шофиране някога“.

От стандартния Civic тази версия се отличава с по-агресивна предна броня и въздухозаборник под формата на шестоъгълник с различен пълнеж. Фаровете за мъгла също са намалени, а в декорацията на автомобила са използвани по-малко черни елементи.

Civic Si получи по-твърдо шаси, нови опори на централната колона и прага на задните врати, както и колела със специален дизайн. Интериорът на обновения модел включва модерна мултимедийна система с 9-инчов екран и поддръжка на Android Auto и Apple CarPlay, 10.2-инчово цифрово табло, USB-C портове и отопляеми седалки. Има и Google Assistant.

Амортисьорите на наточения седан Civic Si са прекалибрирани, увеличавайки твърдостта и въртящия момент при завиване. Моделъйт се задвижва от 1.5-литров турбо двигател с мощност 200 к.с. и 260 Нм въртящ момент. Новият продукт ще бъде пуснат в продажба през август тази година на цена от 30 000 долара. Civic Si остава единственият вариант на Civic с ръчна трансмисия, с изключение на флагмана Type R.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.

Свързани новини