25 Юли, 2024 10:10 3 001 9

Honda представи новия Civic Si

  • honda-
  • civic-
  • si
Honda представи новия Civic Si - 1

Високопроизводителният седан Honda Civic Si претърпя планирана актуализация. Моделът получи по-твърдо шаси и други технически подобрения, които го направиха „най-приятният Si за шофиране някога“.

Honda представи новия Civic Si

От стандартния Civic тази версия се отличава с по-агресивна предна броня и въздухозаборник под формата на шестоъгълник с различен пълнеж. Фаровете за мъгла също са намалени, а в декорацията на автомобила са използвани по-малко черни елементи.

Honda представи новия Civic Si

Civic Si получи по-твърдо шаси, нови опори на централната колона и прага на задните врати, както и колела със специален дизайн. Интериорът на обновения модел включва модерна мултимедийна система с 9-инчов екран и поддръжка на Android Auto и Apple CarPlay, 10.2-инчово цифрово табло, USB-C портове и отопляеми седалки. Има и Google Assistant.

Honda представи новия Civic Si

Амортисьорите на наточения седан Civic Si са прекалибрирани, увеличавайки твърдостта и въртящия момент при завиване. Моделъйт се задвижва от 1.5-литров турбо двигател с мощност 200 к.с. и 260 Нм въртящ момент. Новият продукт ще бъде пуснат в продажба през август тази година на цена от 30 000 долара. Civic Si остава единственият вариант на Civic с ръчна трансмисия, с изключение на флагмана Type R.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 7 Отговор
    Флагмана Type R 🤣🤣🤣...
  • 2 беше

    7 1 Отговор
    А оправиха ли разреждането на и без това тънкото масло, с много бензин, или пак си е сериозен проблем. Чини ми се, че не успяха и след ъпдейти. Би било добре да изтеглят този мотор от употреба и да остане 2.0, ама да му мислят клиентите.

    Коментиран от #7

  • 3 Какво произвежда този автомобил?

    4 0 Отговор
    И не е ли време Радо да отвори един сериозен английски речник, за да научи значението на думите?
  • 4 Жива да не бях!

    7 1 Отговор
    Амортисьорите увеличават въртящия момент при завиване.

    Коментиран от #5

  • 5 Размисли на един пияница

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Жива да не бях!":

    Ми да...при твърди амортисьори рамото остава по дълго и запазва момента по-голям. Физика моме..
  • 6 Кой квот иска да си купува

    2 4 Отговор
    И пак вътре стърчи талавизор...никога нема си купя кола с талавизор да ми стърчи отпред да ми пречи и да събира всичката пепел.
  • 7 Българин

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "беше":

    В САЩ вече се хвалят с по 350 000 мили(500 000км) без проблеми с 1.5Т

    Коментиран от #9

  • 8 Охотник

    3 0 Отговор
    Определено имам симпатии, към Honda Motor Company. Но това ограничаване, на изборът на ДВГ, и постоянното увеличаващата се цена. На моделите за Европа. Отдалечава все повече автомобилите, от дългогодишните им привърженици. Всеки един модел, който ми допада, като жена и функционалност. Не се предлага в Европа, дори се произвеждат само. За азиатският пазар. Но много скоро китайската инвазия, ще накара водещите автомобило производители. Да си припомнят. Че има различни типове автомобили, за различни социални класи. Няма как новият CR-V бивш семеен автомобил. Да се продава, от 102000 лева. Тази сума е непосилна за над 60% от нормалните семейства, в цял свят. Същевременно масов семеен автомобил, в САЩ стартира от 25000$. При заплати 3000$+ долара.
  • 9 беше

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Не пречи някой, който кара на дълги разстояния да навърти много мили. Проблемът с маслото е при нормално използване за кратки разстояния. В Европа разстоянията и начина на използване са такива. Тогава маслото се разрежда с прекалено много бензин, особено в студените месеци.