Отидете към основна версия

1 266 0

Над 700 конски сили за новото M4 CSL от G-Power

  • bmw-
  • m4-
  • m4 cs-
  • g-power

Компанията е добавила и визуални ъпгрейди

M4 CSL е безспорният върховен представител на M4 - по-лек, по-мощен и много по-бърз. Но дори 543 конски сили не са достатъчни за някои шофьори. Точно тук се намесва G-Power, предлагайки тристепенен пакет за надграждане на мощността на M4 CSL, както и карбонови елементи и ковани джанти.

Компанията е ревизирала 3,0-литровия редови шестцилиндров двигател с двойно турбо с нов софтуер и изпускателна система с по-голям размер. Върховата опция GP-720 развива умопомрачителните 720 к.с., достатъчни, за да задвижат този звяр до ограничената максимална скорост от 320 км/ч. G-Power постига това, като променя софтуера и подменя изпускателната система с пълна „Deeptone“ конфигурация, пълна с нови катализатори и нови заглушители.

Ако 720 конски сили ви се струват прекалено много, G-Power предлага малко по-кротък вариант GP-670, който осигурява все още впечатляващите 670 конски сили. Този пакет запазва част от фабричните части, заедно с обичайните софтуерни промени. И накрая, базовото ниво GP-620 увеличава мощността до 620 конски сили, благодарение на магическото докосване на софтуера на G-Power.

Визуално подходът на G-Power е по-изтънчен в сравнение с някои тунери. Вентилираният карбонов капак и капакът на двигателя загатват за чудовищната мощ, която се крие под тях, докато серийният преден сплитер може да бъде допълнен с подходящи аерофилтри за всмукателните отвори на бронята. G-Power добавя и допълнителни елементи, за да добави червени акценти.

За тези, които искат допълнително да отличат своя M4 CSL, G-Power предлага набор от 20- и 21-цолови ковани джанти. Интериорът също може да бъде изпъстрен с карбонови лостчета за смяна на предавките, плюшени велурени постелки за пода и тапицерия по поръчка.

 

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини