Отидете към основна версия

1 752 0

Запознайте се с новия VW Transporter

  • vw-
  • volkswagen-
  • transporter-
  • t7

T7 споделя платформа с Ford Tourneo

Volkswagen представи новия Transporter T7, който представлява значителна еволюция на емблематичния ван. Изграден на обща платформа с Ford Tourneo Custom, T7 предлага комбинация от практичност и модерен дизайн. Наличен в конфигурации панелен ван, комби и бордови автомобил, той е направен, за да задоволява различни нужди.

Опциите за задвижване включват ефективни дизелови двигатели, хибридни конфигурации и изцяло електрически задвижвания. Дизеловите двигатели варират от 109 до 168 конски сили, а plug-in хибридът осигурява 229 конски сили. Електрическите опции предлагат 134, 215 или 281 конски сили. Всички дизелови и plug-in хибридни модели използват седемстепенна трансмисия с двоен съединител.

Т7 може да се похвали с увеличени размери, осигуряващи повече вътрешно пространство и товарен капацитет. Стандартното междуосие е с дължина 3100 мм, като се предлага и опция с по-дълго междуосие – 3999 мм. Широчината е нараснала до 2030 мм без огледалата, като предлага 1480 мм пространство между арките на колелата.

Дължината на товарното отделение на пода на микробуса при стандартното междуосие е 260,2 см, което е с 6,1 см повече отпреди. При удължено междуосие дължината на товарното отделение нараства до 300,2 см. Благодарение на увеличаването на дължината, широчината и междуосието Volkswagen е успял да увеличи значително товарния обем на Transporter. Най-големият товарен обем на версиите с нормално междуосие вече е 5770 литра.

Интериорът се отличава с модерен дизайн с 12-инчов цифров инструментален панел и 13-инчов екран за информационно-развлекателни системи. Усъвършенстваните системи за подпомагане на водача и гъвкавите конфигурации на седалките повишават комфорта и удобството.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.

Свързани новини