Отидете към основна версия

1 622 0

Hyundai тества освежения Ioniq 6

  • hyundai-
  • ioniq-
  • ioniq 6

Очаква се да видим цялостни промени в модела

Hyundai се подготвя да освежи в средата на цикъла Ioniq 6. Макар и силно замаскиран на последните шпионски снимки от AutoExpress, предстоящият модел се очаква да се отличава с фини промени в дизайна, включително променени фарове и брони.

Актуализираният Ioniq 6 вероятно ще се възползва от същите технологични постижения като своя брат с обща платформа - Ioniq 5. Това включва по-голяма батерия, което потенциално ще увеличи пробега на електрическия автомобил над сегашния. Освен това към гамата може да се присъединят вариант с двойно задвижване на всички колела и наточен модел N.

Фокусът на Hyundai върху подобряването на ефективността на зареждането е очевиден с въвеждането на нова система за предварителна подготовка, предназначена да оптимизира работата на батерията при различни метеорологични условия. Тази технология, съчетана с потенциала за по-бързи скорости на зареждане, ще подобри цялостното изживяване от притежаването на автомобила.

Очаква се обновеният Ioniq 6 да се появи в края на 2024 г., като внесе свеж външен вид и потенциално подобрени характеристики в популярния електрически модел на Hyundai.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.

Свързани новини