Отидете към основна версия

4 594 18

Шофьор движещ се с над 100км/ч над ограничението измисли нелепо извинение за превишената скорост (ВИДЕО)

  • инцидент-
  • катастрофа-
  • гориво

Дамата казва, че горивото и свършва

В Арканзас се разигра ужасяващ инцидент, при който шофьор на Volkswagen Tiguan подтиква властите към преследване с висока скорост, след като първоначално е спрян за превишена скорост. Поредица от съмнителни решения на водача ескалира ситуацията, като кулминацията е маневра за сблъсък от страна на преследващия го щатски полицай.

Хаотичната среща започнала, когато шофьорът, движещ се с безразсъдна скорост от 122 мили в час или близо 200км/ч, подминал полицай от щата Арканзас. Въпреки че бил спрян, шофьорът заявил, че бензинът му свършва и за това се движил бързо. Впоследствие избягал от местопроизшествието. След кратко преследване полицаят го изблъскал от пътя, за да задържи заподозрения.

Оправданието на шофьора за "извънредна ситуация с бензина" се оказало слабо алиби, тъй като действията му ясно показвали незачитане както на законите за движение по пътищата, така и на личната безопасност. Този инцидент служи като ярко напомняне за опасностите, които крие безразсъдното шофиране, и за важността на спазването на правилата за движение.

Оттогава видеозаписът на инцидента се разпространява бързо, предизвиквайки дискусии относно подходящата реакция на подобно безразсъдно поведение и предизвикателствата, пред които са изправени служителите на правоприлагащите органи при справянето с опасни шофьори.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.

Свързани новини