12 Август, 2024 15:41 4 577 18

Шофьор движещ се с над 100км/ч над ограничението измисли нелепо извинение за превишената скорост (ВИДЕО)

  • инцидент-
  • катастрофа-
  • гориво

Дамата казва, че горивото и свършва

Шофьор движещ се с над 100км/ч над ограничението измисли нелепо извинение за превишената скорост (ВИДЕО) - 1

В Арканзас се разигра ужасяващ инцидент, при който шофьор на Volkswagen Tiguan подтиква властите към преследване с висока скорост, след като първоначално е спрян за превишена скорост. Поредица от съмнителни решения на водача ескалира ситуацията, като кулминацията е маневра за сблъсък от страна на преследващия го щатски полицай.

Хаотичната среща започнала, когато шофьорът, движещ се с безразсъдна скорост от 122 мили в час или близо 200км/ч, подминал полицай от щата Арканзас. Въпреки че бил спрян, шофьорът заявил, че бензинът му свършва и за това се движил бързо. Впоследствие избягал от местопроизшествието. След кратко преследване полицаят го изблъскал от пътя, за да задържи заподозрения.

Оправданието на шофьора за "извънредна ситуация с бензина" се оказало слабо алиби, тъй като действията му ясно показвали незачитане както на законите за движение по пътищата, така и на личната безопасност. Този инцидент служи като ярко напомняне за опасностите, които крие безразсъдното шофиране, и за важността на спазването на правилата за движение.

Оттогава видеозаписът на инцидента се разпространява бързо, предизвиквайки дискусии относно подходящата реакция на подобно безразсъдно поведение и предизвикателствата, пред които са изправени служителите на правоприлагащите органи при справянето с опасни шофьори.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Наркоман

    22 2 Отговор
    Бърза ли сме да претакаме зелето 🤪
  • 2 Леле Мале

    20 16 Отговор
    Че шофьорката е виновна няма спор, но тази маневра, която предприе полицая можеше да доведе до смъртен случай, както явно вече е ставало (накрая на видеото се съобщава за два такива случая). Има други начини да се действа при подобни обстоятелства, ама то трябва и акъл...

    Коментиран от #5, #13

  • 3 УЧЕБНО ПОМАГАЛО☝

    19 2 Отговор
    ТОВА ВИДЕО ДА ГО ИЗЛЪЧВАТ
    В БЕ ГЕ УЧЕБНИ ЗАЛИ ЗА
    КАНДИДАТ ШОФЬОРИ...И ВЪВ
    ВСИЧКИ ПРАВООХРАНИТЕЛНИ ЦЕНТРОВЕ
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ами

    18 0 Отговор

    До коментар #2 от "Леле Мале":

    Акълът го предложи на то, което управлява автомобила.
  • 6 Ония с Фордо

    14 5 Отговор
    Галина стига пуска статии които не ни вълнуват а и навсичко отгоре материала е стар !
    В целия материал пишеш за някакъв шофьор а на видеото виждаме шофьорска!
  • 7 Бравос!

    25 1 Отговор
    Добре я метна в мантинелата с едно странично чукване отзад ченгето. Де.ба наглото животно женско...
  • 8 Алекс

    20 1 Отговор
    В Щатите на полицията и е разрешено да извършва така нареченият пит-маньовър когато преследват нарушители!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Софийски селянин,

    17 1 Отговор
    И аз мисля да си купя един търалясник да му сложа отпред ролбар и да ги подкарам по същия начин тези които се правят на тарикати по пътищата...

    Коментиран от #12

  • 11 сащисан кравар

    21 2 Отговор
    Ми тя си го каза "I am black and you were pointing a gun at me" и това обяснява всичко и Камала лично, ще уволни полицейския екип, защото негpите са, "свещени крави"!
  • 12 Може и още

    10 1 Отговор

    До коментар #10 от "Софийски селянин,":

    Вилици от мотокар, настигашго, повдигаш и хвърляш на десно в канавката, и търсиш следващия оли,а аз искам КРАЗ-триоска да ги срещам на кръстовище за неправилно преминаване, ще го правя безплатно.
  • 13 Както виждаш

    15 1 Отговор

    До коментар #2 от "Леле Мале":

    Както виждаш полицаят я измести много чисто. Изчака да се освободи трасето и я атакува. Не забравяй, че тя избяга от полицейска проверка.

    Като за кола със свършващ бензин доста дълго време кара.

    Коментиран от #15

  • 14 Лъжа е

    7 1 Отговор
    Че тоя баклюк може ло да развива такава скорост.
  • 15 Леле Мале

    5 9 Отговор

    До коментар #13 от "Както виждаш":

    Пак казвам, шофьорката е виновна на 100%. Доколкото разбрах е била подпийнала. Но не можеш да рискуваш живота на човек, заради изпити 2 питиета. Просто тази маневра беше несъразмерна с провинението и можеше до доведе до фатален край. Всеки пиян шофьор ли заслужава смърт? Можеше да й направят барикада 2 километра надолу и всичко приключваше. Няма нужда от каубойски изпълнения...
  • 16 Тото

    4 4 Отговор
    Това е опит за убийство.Този полицай трябва да бъде уволнен дисциплинарно и да му се търси наказателна отговорност и покриване на щетите.
  • 17 644544

    1 4 Отговор
    да изпратят по пощата глоба за превишена скорост и толкоз. ченгето като караше с превишена скорост зад нея, добре ли беше, по-безопасно ли стана на пътя? а това умишлено преобръщане на колата насред натоварена магистрала с тирове, каква е ползата и колко са потенциалните опасности за часове наред докато изчистят отломките? нито е стреляла по тях нито нищо ги е застрашила, даже си караше много адекватно по средата на лентата въпреки високата скорост. тука женките карат ярисите с 40 и не знаят къде се намират, изобщо не забелязват пешеходец който се готви да слезе от тротоара.

    Коментиран от #18

  • 18 Разбирач

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "644544":

    А алое решила да се вреже в заведение в което твоето дете си празнува рожденият ден или прегази няколко души,като има неадекватност от шофьора как трябва да реагираш