Отидете към основна версия

16 848 15

Продава се БГ тунинг на Alfa Romeo

  • alfa romeo-
  • mito-
  • mobile.bg-
  • тунинг-
  • vilner

Според слуховете хечбекът Mito слиза от конвейера през 2015-а, за да отстъпи място на модел със задно предаване. На този етап обаче това са само спекулации и малката Alfa все още предизвиква интерес, предимно сред женската аудитория. Моделът Mito обаче има и наточена версия, която разполага с мощност от 155 конски сили. Именно такава кола е обект на доразработка на българското тунинг ателие Vilner. След ъпгрейд на електрониката са постигнати 147kW (200hp) и 297Nm.

Другите промени са свързани с доработка на екстериорната и интериорна част на автомобила. Основният цвят на екстериора е червен металик с перлен ефект, а огледалата, дръжките на вратите, решетките, ринговете на стоповете, антикрилото и дифузьора са решени в черен лак. Интериорът е с напълно нов дизайн. Комбинирани са набук, кожа с карбонов ефект и напа. Пластмасите в интериора са метализирани с алуминиев ефект. Предните колани са сменени с червени. Картинката се завършва от 17-цолови лети джанти.

Колата е напълно обслужена, със сменени всички консумативи, платени данъци и такси. Цената на тунингования автомобил е 13 000 евро - двойно повече от обикновено употребявано Mito. Излиза, че най-скъпото предложение е именно гореописаната тунингована Alfa от Vilner. Останалите Mito са по-евтини, но естествено и доста по-стандартни по отношение на оборудване.

Справка във впечатляващата база данни на най-голямата автомобилна страница в България mobile.bg и в сайта за безплатни обяви на частни лица Bazar.BG показва обаче, че изборът на екземпляри от модела съвсем не е голям. Най-евтиното Mito, което се продава у нас, струва малко повече от 13 500 лв. (вижте повече). Най-скъпата недоработена такава Alfa пък се предлага в БГ за 23 000 лв. (вижте повече). Останалите такива коли, които се продават в България, можете да разгледате ТУК и ТУК.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини