Отидете към основна версия

2 919 8

Първи подробности за най-големия "джип" на Volkswagen

  • vw-
  • volkswagen-
  • atlas-
  • teramont

Teramont Pro се появи в Китай

Китайските власти представиха първите детайли за обновения Teramont Pro - SUV с три реда седалки, който се очаква да се появи в САЩ и Канада като Atlas през 2026 г. Новият Teramont Pro се отличава с по-закръглени форми, както и с обновени фарове и радиаторна решетка, която напомня доста на ID. моделите. Дръжките на вратите вече са наравно с купето, а в задната част откриваме голяма лента, която помещава светлините и емблемата на марката.

Teramont Pro е малко по-голям от сегашния Atlas с американска спецификация, като дължината му е 5158 мм, широчината - 1991 мм, а височината - 1788 мм. Междуосието остава същото - 2 980 мм.Volkswagen планира да предложи два варианта на предната броня: по-затворен дизайн за моделите от начално ниво и по-спортна естетика за по-високите версии.

Представеният Teramont Pro 450TSI е оборудван с 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор, който осигурява 268 к.с. Този двигател е съчетан с автоматична DSG трансмисия и системата за задвижване на всички колела 4Motion на VW. Въпреки че американската спецификация на Atlas вероятно ще запази двигателя 2,0 TSI, може да се предлага и вариант PHEV.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.

Свързани новини