14 Септември, 2024 12:05 2 869 8

Първи подробности за най-големия "джип" на Volkswagen

  • vw-
  • volkswagen-
  • atlas-
  • teramont

Teramont Pro се появи в Китай

Първи подробности за най-големия "джип" на Volkswagen - 1

Китайските власти представиха първите детайли за обновения Teramont Pro - SUV с три реда седалки, който се очаква да се появи в САЩ и Канада като Atlas през 2026 г. Новият Teramont Pro се отличава с по-закръглени форми, както и с обновени фарове и радиаторна решетка, която напомня доста на ID. моделите. Дръжките на вратите вече са наравно с купето, а в задната част откриваме голяма лента, която помещава светлините и емблемата на марката.

Първи подробности за най-големия "джип" на Volkswagen

Teramont Pro е малко по-голям от сегашния Atlas с американска спецификация, като дължината му е 5158 мм, широчината - 1991 мм, а височината - 1788 мм. Междуосието остава същото - 2 980 мм.Volkswagen планира да предложи два варианта на предната броня: по-затворен дизайн за моделите от начално ниво и по-спортна естетика за по-високите версии.

Първи подробности за най-големия "джип" на Volkswagen

Представеният Teramont Pro 450TSI е оборудван с 2,0-литров четирицилиндров двигател с турбокомпресор, който осигурява 268 к.с. Този двигател е съчетан с автоматична DSG трансмисия и системата за задвижване на всички колела 4Motion на VW. Въпреки че американската спецификация на Atlas вероятно ще запази двигателя 2,0 TSI, може да се предлага и вариант PHEV.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАНко

    14 1 Отговор
    КАКВА НОВИНА НИ ПРЕДЛАГАТ ??? АКЦИОНЕРИТЕ НА ФОЛКСВАГЕН ЗАПОЧНАХА ДА ИЗТЕГЛЯТ ПАРИТЕ СИ ОТ ФИРМАТА И СЕ ОЧАКВА ТЯ ДА СЕ СВИЕ ДО ...... ,,0" , СЛЕД КАТО ОТПАДНЕ УСЛОВИЕТО , ЧЕ РАБОТНИЦИТЕ СА ,, ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ" И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ УВОЛНЯВАНИ ДО 2026 ГОДИНА !!!
  • 2 цццц

    15 3 Отговор
    Как се покитайчи Фолксваген. След МВ и БМВ и тези почнаха за азиатския вкус да произвеждат. Къде ще се конкурирате с японските и даже корейските утвърдени производители на такива големи джипки, особено в УСА. Те и пикап правиха и там се провалиха. Правете си Голф тди да бълва кълба дим и не се напрягайте с неща, които не можете. Много се разпротря ФВ- хибриди всякакви, електрички, бензини, дизели. Все по-зле вървят на фалит.Тоя ретро мотор 2.0 е добър, ама харчи 2-3 пъти повече от конкурентите с плъгин ракетите с над 300кс.

    Коментиран от #5

  • 3 Буха ха

    10 1 Отговор
    Огромен гюм с четитицилиндрово моторче.
  • 4 грозен параход

    6 0 Отговор
    за това шанс няма ако не е плъгин или чиста електрика. на кого пречат нормалните дръжки на вратите ?
  • 5 ЕЛЛИН

    2 8 Отговор

    До коментар #2 от "цццц":

    VW Touareg си беше добър и се доказа като истински SUV !
  • 6 Трики

    4 1 Отговор
    Откога "властите" започнаха да представят коли?
  • 7 Един

    4 0 Отговор
    КЮ 8 с различен външен вид.Тея не разбраха ли ,че с тези динозаври ще се затрият.Трябва да правят народна кола ,а не тези камиони.Сами са си виновни за затворените заводи.
  • 8 Бен тен

    1 0 Отговор
    Той тоя SUV добре се очаква да се появи в САЩ и Канада 2026, Ами че да не взема да фалира volkswagen до тогава, че накрая ще се появи само дядовия...