Отидете към основна версия

47 172 20

Продава се Rolls-Royce с рег. номер СА 000001

  • mobile.bg-
  • rolls-royce-
  • phantom

Кратка справка в сайт номер 1 за автомобили mobile.bg показва, че у нас се продават шест екземпляра от най-аристократичната марка. Естествено, става дума за британската класика Rolls-Royce. От въпросните автомобили, които можете да разгледате ТУК, се откроява един интересен Rolls-Royce.

Той е от най-тузарския модел Phantom, а любопитното е, че от доста време е със софийска регистрация и се движи по нашите пътища. Особено интригуващ е и регистрационният номер на автомобила, който е СА 000001. Досегашният собственик на екстравагантното возило е популярна личност в България, но ще запазим самоличността му в тайна. При публикуването на обявата обаче регистрационният номер не е скрит и поради тази причина си позволяваме да го цитираме.

Иначе самата кола е произведена през 2008 година, но въпреки това е с пробег от едва 10 000 километра. Мощността на въпросния Rolls-Royce Phantom е 460 конски сили, а автомобилът се продава за сумата от 399 990 лв. Повече за луксозното возило с регистрационен номер СА 000001 можете да видите ТУК и ТУК.

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини