Отидете към основна версия

6 035 4

G63 AMG 6x6 за богати руски патриоти

  • dartz-
  • red russian-
  • mercedes-benz-
  • g63 amg 6x6-
  • хохлома

Тъкмо когато човек реши, че дизайнерите на латвийската тунинг компания Dartz не могат да нанесат повече необратими щети на добрия вкус, те достигат нови висоти в гаврата с него. Най-новото им предложение за най-богатата клиентела в необятната страна на изток е пищно украсена версия на Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, боядисана с флорални мотиви на спален дюшек или камуфлаж в брутално розово.



Dartz Red Russian е продължение на проекта DrIvE HARD, в рамките на който немските всъдеходи преминават процес на пълна русизация. Както и при останалите автомобили, попаднали в ръцете на латвийците, каросерията получава щедра доза въглеродни нишки. Фаровете са подменени с подобие на военни светлини с тънък хоризонтален процеп.



Интериорът също претърпява нужната метаморфоза, за да посрещне високите очаквания на изисканата потенциална клиентела. Подът например е покрит с кожа от голяма бяла акула. Понеже купувачите на подобни автомобили обичат да си спомнят откъде са започнали, от Dartz са предвидили и гиздави бейзболни бухалки, изрисувани грижливо в старинния руски стил "хохлома".

 

 

 

 

 

 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини