Отидете към основна версия

3 834 7

Кой е перфектният служител

  • работа-
  • служител-
  • еконт-
  • николова
Снимка: Ц. Цветанов

За част от компаниите, които търсят служители, задължително в автобиографията на кандидата трябва да има елементи, които да отговарят на изискванията за позицията. „Разглеждаме всички CV-та, постъпили през различните канали за кандидатстване. Ако някой не отговаря на изискванията за позицията - то тогава не преминаваме към интервю. Добрите автобиографии винаги остават в нашия архив и при появата на подходяща позиция се свързваме с кандидатите, независимо, че преди това са подали документи за друга позиция”, казва специално за Факти.бг Венцислава Николова, директор Подбор и развитие на човешките ресурси в „Еконт Експрес”.

Кои са задължителните въпроси, които кандидат дошъл при вас на интервю ще получи?

Интервютата в Еконт Експрес са приятелски, изпълнени със ситуационни въпроси. Опитваме се да предразполагаме кандидатите да покажат силни страни, които не са подозирали, че притежават. Използваме възможността да ги запознаем с фирмената култура, ценности и процеси и да оценим дали гледаме в една посока.

Кой е перфектният служител?

Ние вярваме, че перфектният служител се моделира. При нас идват всякакви хора с различен опит, знания и умения. Стараем се да създадем такива условия, при които всеки един има възможност да се развие свободно – толкова, колкото пожелае. Чрез обучение, подкрепа и стимулиране на подобренията вървим заедно по „Пътя на развитие в Еконт Експрес” - специална програма за кариерно развитие.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини