Last news in Fakti

9 Март, 2017 10:21 3 824 7

Кой е перфектният служител

  • работа-
  • служител-
  • еконт-
  • николова
Кой е перфектният служител - 1
Снимка: Ц. Цветанов

За част от компаниите, които търсят служители, задължително в автобиографията на кандидата трябва да има елементи, които да отговарят на изискванията за позицията. „Разглеждаме всички CV-та, постъпили през различните канали за кандидатстване. Ако някой не отговаря на изискванията за позицията - то тогава не преминаваме към интервю. Добрите автобиографии винаги остават в нашия архив и при появата на подходяща позиция се свързваме с кандидатите, независимо, че преди това са подали документи за друга позиция”, казва специално за Факти.бг Венцислава Николова, директор Подбор и развитие на човешките ресурси в „Еконт Експрес”.

Кои са задължителните въпроси, които кандидат дошъл при вас на интервю ще получи?

Интервютата в Еконт Експрес са приятелски, изпълнени със ситуационни въпроси. Опитваме се да предразполагаме кандидатите да покажат силни страни, които не са подозирали, че притежават. Използваме възможността да ги запознаем с фирмената култура, ценности и процеси и да оценим дали гледаме в една посока.

Кой е перфектният служител?

Ние вярваме, че перфектният служител се моделира. При нас идват всякакви хора с различен опит, знания и умения. Стараем се да създадем такива условия, при които всеки един има възможност да се развие свободно – толкова, колкото пожелае. Чрез обучение, подкрепа и стимулиране на подобренията вървим заедно по „Пътя на развитие в Еконт Експрес” - специална програма за кариерно развитие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    5 1 Отговор
    Айде стига глупости.Всеки знае как се назначават служители и как става това.
  • 2 сfgbdn

    3 1 Отговор
    ни знаем кои е ама къде да го намерим
    а да в чужбина
    ама няма как да се върне
  • 3 некойси

    3 1 Отговор
    1. Еконт Екпсрес е голяма комания, изпредварила конкурентите си във всяко едно отношение.
    2. Не ми харесва че работят нон-стоп дори и на празници (горките служители и франчайзери).
    3. 2. вероятно не би било възможно без 1. :)

    зад всеки успех вероятно стои къртовски труд
  • 4 чичо ви

    4 1 Отговор
    Тук е момента да кажа, че Ейч Арите с техните смотани въпроси са най-големите л**на. Супер субективни. А най-интересно е като попаднеш на някой дето няма ценз, ама иска да ти тества знанията.

    И ето един виц:

    "Какво правят Ейч Арите след като се пенсионират? - Отново нищо"

    Коментиран от #5

  • 5 чичо Пешо

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "чичо ви":

    виждал съм страхотни професионалисти, които могат да преценят най-подходящият служител, но за съжаление са рядко. Преди всичко трябва да са страхотни психолози, а не да се доверяват на заучени или прочетени неща.
    За съжаление обаче качествени служители не се намират лесно, а и не съм особено обнадежден от идващия нов "матриал"
  • 6 Лупи

    5 0 Отговор
    Перфектния служител за всеки работодател в България е със следните профили:
    1. Мъж на средна възрат, който не знае езици, има голяма ипотека или няколко кредита, деца и безработна жена.
    2. Жена без ограничение на възрастта, ако мъжа й докарва добри пари т.е. ще може да работи за 500 лв без проблеми.
    3. Студент или стажант, който живее при родителите си и иска да работи поне 2-3 години преди да отиде в чужбина без значение заплатата.

    90% от работодателите в България биха вкарали китайци и индийци готови да работят за 300 лв стига да знаят езика. Водещото при тях са парите за заплати.
  • 7 А ми ДА !

    1 0 Отговор
    НЕ по - възрастна от двадесет години НО със Тридесет годишен стаж! Отзивчива, мила, нежна, всеотдайна и неангажираща! Скромна, дискретна, професионално рутенирана, интелигентна и непретенциозна.? Има ли още да се желае?