Отидете към основна версия

5 400

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
Снимка: Shutterstock

Средни мениджърски позиции са сред предложенията за работа, които компаниите оферират през септември. IT специалистите продължават да са сред котираните професии. Технически асистенти, графични дизайнери и консултант продавачи са сред останалите предлагани позиции.

МАПХ ЕООД

Компанията предлага финансови услуги в цял свят. Отскоро е и на българския пазар, като амбицията й е да се превърне в една от най-бързо развиващи се финансови компании в бранша. Предлага услуги на пет езика – английски, руски, арабски, италиански и немски.

Вижте свободните позиции на МАПХ ЕООД

Линк България ООД

Компанията се занимава с проектиране, доставка и монтаж на всички видове стелажи, стелажни системи и складово оборудване, необходими за един съвременен склад или офис. В отговор на специфичните изисквания на всеки клиент, компанията предлага пълен асортимент складово и офис оборудване, от леки стелажи за ръчно зареждане, палетни стелажи до автоматизирани стелажни системи.

Вижте свободните позиции на Линк България ООД

Декатлон България ЕООД

Компанията предоставя висококачествени спортни стоки. Разполага с магазини в 25 държави, а общият брой на служителите й възлиза на 60 000 души. Компанията има 40-годишна история и през годините се е убедила, че най-ценният актив са служителите и че само с истински щастлив екип може да се постигнат устойчиви резултати.

Вижте свободните позиции на Декатлон България ЕООД

1-СТОП БЪЛГАРИЯ ЕООД

Компанията се развива в три посоки: превод, образование и субтитри за филми. Разполага с четири офиса за превод в Латинска Америка, Китай, Корея и България. В нея работят над 280 служители. Насърчава напредъка и иновациите в областта на преводите, изгражда силни взаимоотношения с клиентите и дава възможност на служителите да усъвършенстват способностите си.

Вижте свободните позиции на 1-СТОП БЪЛГАРИЯ ЕООД

РММ КОНСУЛТ ГРУП - ЕООД

Компанията е специализирана н подбор на персонала. Предлага консултантски и аутсорсинг услуги, развитие и управление на бизнеса.

Вижте свободните позиции на РММ КОНСУЛТ ГРУП - ЕООД

БГМеню ЕООД

Компанията се занимава с онлайн поръчка на храна. Само с няколко клика клиентът може да избере и поръча храна от над 550 заведения и 30 вида кухня в цялата страна, които увеличават броя си всеки ден. Платформата предлага богат избор на заведения. Освен доставка, потребителят може да поръча в движение и да вземе храната директно от ресторанта.

Вижте свободните позиции на БГМеню ЕООД

Център за Растителна Системна Биология и Биотехнология

Центърът е създаден през 2015 г. като автономна юридическа научна институция в Пловдив. Има няколко стратегически цели, сред които най-високо качество на научните изследвания в областта на биологията и биотехнологията на растителните системи, нови продукти за български и световни пазари, запазване и привличане на най-добрите специалисти в областта на науката за растенията и биоинформатиката.

Вижте свободните позиции на Център за
Растителна Системна Биология и Биотехнология


Свързани новини