Отидете към основна версия

5 076

ТОП работодатели на седмицата

  • zaplata.bg-
  • работа-
  • обяви
Снимка: Shutterstock

Компании в IT сектора, както и такива в сферата на недвижимите имоти са сред работодателите тази седмица. Повечето от фирмите, които търсят служители са от дълги години на пазара и утвърдени в сферата на дейност, в която работят.

Мегалан ООД

Мегалан ООД е дружество, утвърдило се през годините като едно от най-големите в сферата на копирните, рекламните и компютърните услуги. Собственик е на пет от най-големите копирни центрове в град София, верига копирни центрове "MANIAPRINT", рекламно студио "MANIADESIGN", интернет и гейм клуб "MANIA" и кафе-бар "CLUB 35". Дружеството е с непрекъснат инвестиционен процес в изграждане и оборудване на своите обекти. С дългогодишна история и натрупан опит сме изградили имидж и традиции. Професионалистите, които работят във фирмата са доказали многократно уменията си да се справят с най-големите предизвикателства. Ние знаем колко е ценно Вашето време и поради тази причина сме готови да Ви бъдем полезни в кариерното израстване.

Вижте свободните позиции на Мегалан ООД

Concentrix Services Bulgaria EOOD

Компанията предлага глобални бизнес услуги. Разполага с офиси в 25 държави и има над 100 000 служители. Обслужва клиенти в областта на банковото и финансово обслужване, здравеопазване, застраховане, търговия на дребно и електронна търговия, медии и комуникации. Компанията е известна със своята бързина, гъвкавост и прозрачност.

Вижте свободните позиции на Concentrix Services Bulgaria EOOD

Делита Трейд ООД

Търговска компания, с основен предмет на дейност внос и дистрибуция за територията на България на бързо оборотни хранителни стоки и слабо алкохолни напитки. Централният офис и складовите помещения на компанията са разположение в един от най-модерните логистични центрове в България – в добре развитата Североизточна индустриална зона на гр. София. За територията на София, дружеството има собствена добре развита дистрибуторска мрежа, чрез която се извършват доставки . Търговската ни мрежа покрива територията на цялата страна, чрез ползотворно сътрудничество с Дистрибутори/Оператори. В по-големите градове, както и в курортните центрове.

Вижте свободните позиции на Делита Трейд ООД

Арт Грес ООД

Арт Грес ООД работи като официален вносител и ексклузивен дистрибутор за България на керамични изделия, гранитогрес, стъклокерамика, клинкерни плочи и други изделия за строителството, интериорния и екстериорен дизайн от производители от Испания, Италия и Португалия и други. Фирмата разполага със собствена складова база в София и транспортни средства, дистрибутира посочените материали в над 80 магазина и дизайн центрове в цялата страна.

Вижте свободните позиции на Арт Грес ООД

Football Radar Ltd.

По-лошо е липса на данни, отколкото лоши данни. Но добрите данни в съчетание с футбола могат да променят играта. Нашите прозрения могат да ви помогнат да изпреварите играта.

Вижте свободните позиции на Football Radar Ltd.

КОРАЛ КЛУБ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Всеки ден, с помощта на иновационните продукти на Coral Club, стотици хиляди хора по целия свят поддържат здравето и красотата си, грижат се за чистотата в домовете си и укрепват в своето намерение да променят живота си към по-добро. Ние разкриваме нови възможности за бизнес развитие пред всеки, независимо от неговата националност, цвят на кожата, вероизповедание, възраст и опит. Всеки ден мотивираме хората да направят реални стъпки към подобряване качеството на собствения им живот и живота на техните близки. Помагаме на хората да се почувстват по-добре, по-уверени и самодостатъчни. Вдъхновяваме хората да променят света към по-добро като се грижат за природата и хармонията с нея. Контрактното производство, от своя страна, се реализира от компании, които са лидери на пазара и заемат първите места в класациите на производителите на продукти за здравословен живот, козметика и екологични продукти за дома.

Вижте свободните позиции на КОРАЛ КЛУБ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД

ЕН ДЖИ БРОКЪРС ЕООД

NGBrokers е компания от ново поколение. Ние не наемаме „изградени брокери“, а създаваме такива. Уверено твърдим, че нашите агенти предоставят първокласно обслужване в сферата на недвижимите имоти. Държим на възпитаното поведение и уважаваме и ценим всеки наш клиент. Знаем, че закупуването и наемането на имот е обвързано с колебания и притеснения и от нас може да очаквате пълна подкрепа.Ключът към успеха ни е огромната доза позитивизъм, с която работим. Все пак търсенето на имот не е най-приятното занимание за един клиент, но даваме всичко от себе си да го направим такова.

Вижте свободните позиции на ЕН ДЖИ БРОКЪРС ЕООД

Хорайзънс България ООД

Хорайзънс България е консултантска компания, специализирана в Подбор на персонал, в Хеднънтинг, в Лизинг на персонал и в различни услуги в сферата на Човешките ресурси. Имаме над 14 годишна утвърдена история и опит, както и множество международни клиенти. Нашият екип от консултанти комбинира ефективността на класическия подход с най-добрите практики на директния контакт и управлението на проекти в областта на човешките ресурси. В Хорайзънс търсим най-интересните професионалисти.

Вижте свободните позиции на Хорайзънс България ООД

Инфодизайн България ЕООД

Дистрибутор с добавена стойност,фокусиран върхупредоставянето на продукти и технологии в сфератана IT сигурността. На пазара е от 1992 г. и към момента разполага сдва регионални офиса - София и Букурещ. Целта й е да предоставя решения и услуги, които да подъдржат цялостно защитена информационната среда и да предоставя най-добрите продукти и решения на българския и румънския IT пазари.

Вижте свободните позиции на Инфодизайн България ЕООД


Свързани новини