Отидете към основна версия

11 267 28

VOSS Automotive започна производството си в България

  • voss automotive-
  • автомобили-
  • ловеч

Българският екип започва производството на поръчки от три от най-големите европейски автомобилни производители през май

Немският лидер в автомобилната и машиностроителната промишленост VOSS Automotive инсталира първите машини за производство на автомобилни части в новия си завод, намиращ се в Баховица Индустриален Парк, обл. Ловеч. Българският екип от специалисти, преминали професионално 3-месечно обучение в Полша, проведе първото си производство в началото на месец април.

Масовото производство на компоненти за автомобилната индустрия ще започне през месец май, както беше обявила компанията по-рано тази година. Първите поръчки са вече получени от трима от най-големите производители в сферата на автомобилостроенето. Продукцията ще бъде изпълнена от два български екипа, преминали професионалното обучение на VOSS Automotive. Германската група планира да открие 1000 нови работни места за хората в Ловешка и Плевенска област, като същевременно ще осигури интензивно обучение и възможности за дългосрочен растеж и развитие на своите служители.

VОЅЅ, открита през 1931, има дoĸaзaн oпит в пpoизвoдcтвoтo нa тpъбни вpъзĸи и ĸoмпoнeнти зa пъpвичнo вгpaждaнe в горивните, oxлaдитeлнитe, пневматичните и изпускателните cиcтeми зa леки и тeжĸoтoвapни aвтoмoбили.

Компанията имa зaвoди в цял cвят - САЩ, Meĸcиĸo, Бpaзилия, Kитaй, Индия, Япония, Πoлшa и седалище в Германия, оcигypявaйĸи paбoтa зa пoвeчe oт 6000 дyши и отчита годишен оборот в размер над 600 млн. евро.

VOSS е партньор на водещи фирми от автомобилната и машиностроителната промишленост. Компанията поддържа близки отношения с клиентите си, благодарение на което винаги предлага актуални и полезни решения на пазара. Иновациите и стремежът към най-високо качество на продукцията са основната мисия на VOSS Automotive.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини