Отидете към основна версия

3 941 83

Радостин Василев: ИТН е в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Мафията проби в моята партия

  • радостин василев-
  • има такъв народ-
  • мафия-
  • дпс-
  • герб

Партията, която учредявах с огромна надежда за промяна и с огромна вяра в лидера никога повече няма да бъде част от Народното събрание

Снимка: БГНЕС

"Мафията наистина проби в ИТН. От днес, това е видимо за цяла България. Случва се пред очите ни в НС. ИТН е в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Мафията проби в моята партия. Партията, която учредявах с огромна надежда за промяна и с огромна вяра в лидера".

Това написа спортният министър в оставка Радостин Василев в профила си във Фейсбук. Ето и останалата част от изложението му:

"Всъщност, за голямо мое съжаление, се оказа, че мафията винаги е притежавала ИТН. Съжалявам, че се усетих толкова късно, защото имаше знаци още в 45-то и особено в 46-то НС.

Отдадох повече от 2 години от живота си в изграждане на структура, офис, програма и ми повярваха толкова много хора. Бях председател на правната комисия, когато коригирахме изборния кодекс и отрязахме купувачите на гласове с машинното гласуване. В последните 6 месеца дадох най-доброто от себе си като министър на младежта и спорта. Отправна точка ми бяха само законът и моралът.

През последните 2 години изхабих огромна енергия да убеждавам всички, че това е партията, която ще промени България. Извинявам се от цялото си сърце на всички, които съм подвел. Бях излъган заедно с вас. Аз никога не се отказвам и ще участвам в промяната на България, заедно с всички вас, които ми вярвате, каквото и да ми струва това.

Сега разбирам защо никога не заприличахме на нормална партия, защо беше провален предишният парламент и защо сега Тошковци и Балабановци опитват да унищожат държавата.

ИТН не е партия, а бизнес проект на мафията. За мафията, държавата е дойна крава и нейните граждани нямат никакво значение. Дойната крава спря да дава мляко и това е причината за всичко. В момента, в който държавата си върна контрола над ключови сектори и щеше да се работи в КПКОНПИ се активира ИТН.

На този проект на мафията не му трябват мислещи и смели хора с интелект, а трима или четирима верни сценаристи от телевизията, двама лакоми за постове, много умни и ужасно бедни и алчни фронтмени, доста натискачи на бутони в НС и брокери-изпълнители, каквото е цялото ръководство на МРРБ и свързаните структури. Аз не се вписвах в тази картина от самото начало. Усещаше се във въздуха. Затова слугите на шефа и фронтмените ги беше и още много ги е страх от мен. Има защо. Държа много козове в ръкава. Бях и съм много смел, не съм алчен и не признавам фалшиви авторитети и мними пророци. Това нарушава основното правило в ИТН,че има един бог и Тошко е неговия пророк. НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ПРЕДАТЕЛ. Предатели са тези, които лъжат народа и една година разрушават парламентаризма и държавността.

На този проект не му трябва политическа програма и затова експертите ни с изумление разбираха, че на обществото при представяне на правителство се презентират непознати програми от непознати хора. На този проект му трябват слепи гласове. Лидерът се оказа легендарен певец и водещ, но предаде(ПРОДАДЕ) народа си в качеството на политик.

Поради факта, че се намериха 5-6 смели и независими хора, от днес мафията е прегърната и заедно като юмрук. ИТН, ГЕРБ и ДПС открито застанаха заедно. Горди, смели и усмихнати. Утре ще предложат Ива Митева за председател на НС и тя пак ще е важна и щастлива.

Възраждане ще страдат от тази прегръдка на следващите избори. Хората не са глупави.

С голяма болка наблюдавам как Тошко Йорданов и Балабанов, заедно с Тома Биков заедно крещят: “ОСТАВКА” и са първи приятели в парламента. Помиярско и отвратително е. Подигравка с протестите и очакванията на народа е. Вие сте срам!

Останалите в групата депутати на ИТН са тъжни, защото осъзнават, че вече са инструмент за връщане на мафията.

Призовавам ги за смелост и решителност в името на България! Не заставайте редом до вашите врагове за тази пуста власт и пари.

ИТН НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.

Единственият шанс на сценаристите е да управляват, прегърнати с мафията с връчването на третия мандат на ИТН. Знам, че това няма да се случи. Аз знам от къде знам.

А АКО СЕ СЛУЧИ ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ, КОИТО НИКОЙ НЕ Е ВИЖДАЛ.

ДНЕС Е ВИДОВДЕН!"

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 141 гласа.

Свързани новини

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове