Отидете към основна версия

31 446 318

Избери, гласувай и спечели

  • зимни-
  • курорти-
  • банско-
  • боровец-
  • витоша-
  • пампорово-
  • чепеларе

Гласувайте за любимия си зимен български курорт и спечелете „Уикенд за двама” в едни от най-луксозните хотели в Банско, Боровец, Пампорово и Чепеларе.

Нагpадите са предоставени любезно от:

1. Хотел „Свети Иван Рилски” – Банско

Нощувка в двойна стая със закуска за двама. Спечелилият има право още на безплатно ползване на SPA центъра (голям закрит басейн с естествена светлина, турска баня, сауна, парна баня, стая за релакс, ледена стая), паркинг, интернет.

 

2. Хотел „Феста Уинтър Палас” – Боровец

Почивка за двама в перлата на Боровец - бутиковият петзвезден хотел "Феста Уинтър Палас". Наградата включва две нощувки със закуска, ползване на басейн и фитнес и всички застраховки и курортни такси.

 

3. Хотел „Перелик палас” – Пампорово

Две нощувки в луксозен четиризвезден хотел. Предоставената награда включва безплатна закуска, неограничено ползване на басейн, фитнес, сауна, Римска баня, релакс зона, ползване на интернет, туристическа такса, застраховка, ДДС и паркинг, както и 10% отстъпка от предлаганите в SPA центъра услуги.

 

4. Хотел „Родопски дом” – Чеперале

Комплексът предоставя две нощувки плюс закуска, както и безплатно ползване на басейн и фитнес.

Допитването „Най-предпочитаният зимен курорт на България” има за цел да посочи кой от петте курорта – Банско, Боровец, Витоша, Пампорово или Чепеларе, в най-голяма степен се доближава до представата на българина за зимен курорт. Всеки, които иска да участва в анкетата, може да го направи като за целта е необходима единствено регистрация във Facebook. За да гласувате, моля натиснете "ХАРЕСВА МИ". Вотът ще продължи до 13 март тази година.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини