Отидете към основна версия

3 864 1

Продават къщата на Мохамед Али (СНИМКИ)

  • али-
  • спорт-
  • бокс-
  • къща

Имението на легендарния боксьор, разположено в предградията на Филаделфия (САЩ), се нуждае от ремонт и поради това се продава на доста изгодна цена – 750 000 USD. Али и семейството му са живели в къщата през едни от най-драматичните години от кариерата на спортиста, когато е загубил, а след това е успял да си върне първото място в света.

Къщата е построена през 1965 г. на парцел с площ 6000 кв.м. Решена е в тоскански стил и се състои от 5 спални и пет бани. Сред предимствата на имота, чиято разгъната застроена площ е 621 кв.м., са мраморните подове с вградено в тях отопление, бар с дължина 14 метра, а също така открит басейн и тенис корт.

Къщата се отличава и с наличието на огромен атриум, в чиято сърцевина е разположен двор, просторна кухня, а родителската спалня има собствена гардеробиерна, баня оборудвана с джакузи, душ, биде и двойна мивка.

Агенцията за недвижими имоти, на която е възложена задачата да намери нов собственик на къщата, не крие, че тя се нуждае от ремонт, но напомня, че става дума за имот на световно известна спортна звезда и затова са се насочили към купувачи, които ще оценят историята и архитектурата на имението.

 

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини