Last news in Fakti

13 Декември, 2015 15:47 3 863 1

Продават къщата на Мохамед Али (СНИМКИ)

  • али-
  • спорт-
  • бокс-
  • къща

Имението на легендарния боксьор, разположено в предградията на Филаделфия (САЩ), се нуждае от ремонт и поради това се продава на доста изгодна цена – 750 000 USD. Али и семейството му са живели в къщата през едни от най-драматичните години от кариерата на спортиста, когато е загубил, а след това е успял да си върне първото място в света.

Къщата е построена през 1965 г. на парцел с площ 6000 кв.м. Решена е в тоскански стил и се състои от 5 спални и пет бани. Сред предимствата на имота, чиято разгъната застроена площ е 621 кв.м., са мраморните подове с вградено в тях отопление, бар с дължина 14 метра, а също така открит басейн и тенис корт.

Къщата се отличава и с наличието на огромен атриум, в чиято сърцевина е разположен двор, просторна кухня, а родителската спалня има собствена гардеробиерна, баня оборудвана с джакузи, душ, биде и двойна мивка.

Агенцията за недвижими имоти, на която е възложена задачата да намери нов собственик на къщата, не крие, че тя се нуждае от ремонт, но напомня, че става дума за имот на световно известна спортна звезда и затова са се насочили към купувачи, които ще оценят историята и архитектурата на имението.

Продават къщата на Мохамед Али (СНИМКИ)

Продават къщата на Мохамед Али (СНИМКИ)

Продават къщата на Мохамед Али (СНИМКИ)

Продават къщата на Мохамед Али (СНИМКИ)

Продават къщата на Мохамед Али (СНИМКИ)

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Купувам го

    0 1 Отговор
    Типичен мирикански въшкарник, пълен с мишки и дървояди