Отидете към основна версия

42 641 14

5-те най-тузарски имота на пазара - Март 2016

  • imot.bg-
  • къщи-
  • лукс

Една от индикациите, че пазарът на недвижими имоти не само се възстанови, но вече отчита и ръст, е луксозния сегмент. С настъпването на пролетта се наблюдава и раздвижване на пазара при къщите. Районът около София винаги е бил атрактивен, тъй като предлага живот сред природата, но и близост до София. Допреди половин година сравнително малък беше изборът на масивни постройки около столицата на цени над 1 млн. EUR. В момента, справка в най-големия сайт за недвижими имоти – imot.bg, показва че на пазара се оферират над 100 подобни имота. Част от тях са разположени в центъра на София и се причисляват към архитектурните паметници на града.

Ето и 5-те най-скъпи  предложения от сайт №1 за имоти - imot.bg

1. Докторски паметник (София) – 5 000 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 4100 кв.м и с двор от 1240 кв.м. Има възможност за до- и надстрояване, както и за реновиране на съществуващата.

2. Бояна (София) – 1 350 000 EUR (виж повече)

Къщата е с площ 600 кв.м. Имотът се състои от просторен хол с приятни зони за почивка. Трапезария и кухня, тоалетна за гости в стил Версаче. Подовата настилка е от изключително рядък мрамор Росо Португезе, камината в дневната е ръчна изработка и носи духът на замъка Балморал, кухнята е ретро стил с френски детайли, мебелите са Луй VII. На втория етаж са разположени родителска спалня с баня и джакузи.

3. Център (София) – 1 999 000 EUR (виж повече)

Тухлената сграда, която е построена през 2005 г. се състои от 6 етажа и е с разгъната застроена площ от 900 кв.м. Разполага с три гаража и шест паркоместа. На първия етаж е разположена голяма дневна с хол, кухня с трапезария, две спални, две бани с тоалетни, гардеробна, килер. Почти същото е и разпределението на помещенията на останалите етажи.

4. Драгалевци (София) – 1 115 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 580 кв.м и дворно място – 1300 кв.м. Имотът е разположен близо до Околовръстен път. Разполага с кино салон, фото студио, сауна с джакузи, тенис маса, кът за релакс и барбекю, зимна градина.

5. Докторски паметник (София) – 2 500 000 EUR (виж повече)

Къщата е с разгъната застроена площ от 352 кв.м. Сградата е бивше посолство и е за основен ремонт и реставриране или изграждане на нова, тъй като не е архитектурен паметник на културата и може да бъде преустроена или съборена. Намира се в близост до Орлов мост.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини