Отидете към основна версия

4 986 24

Особеностите на професията „брокер”

  • брокер-
  • конференция-
  • нсни-
  • празник

За трета поредна година на 25 Октомври 2016 г. в голямата конферентна зала на ИНТЕРПРЕД в София ще бъде отбелязан денят на брокера. В тазгодишното издание на конференцията INSPIRE TO HIGHER с мото „Различни към новата епоха”, на което медиен партньор е най-големият сайт за недвижими имоти у нас imot.bg, ще се наблегне на отношенията между посредника и клиента. Сред лекторите има редица известни международни специалисти в областта на продажбите, комуникационните отношения, психологията и изграждането на екипи. По темата „Пътят на парите, бъдещето на инвестициите и пазарните промени в Югоизточна Европа” ще говори маркетологът Ованес Игитян. Марк де Турк ще даде основни насоки за това как да оцелеем в глобализирания и бързопроменящ се свят.

Ключово значение в професията на брокера е начинът на комуникация с клиента. Именно поради тази причина силно засегната е темата за взаимоотношенията между търговеца и продавача/купувача. По темата ще говорят менторите и коуч специалистите Неда Алкалай и Мария Стайкова, както и психоложката Мадлен Алгафари. Ключово участие заема и известният лектор на Sheffield University - Д-р Николаос Димитриадис, който ще засегне една от най-актуалните теми на съвременния бизнес, PR, маркетинг и брандинга, а именно - промените, които настъпват в човешкия мозък.

Каква е ролята на търговците на имоти при ексклузивните продажби, какво седи зад ексклузивната комисионна и каква е ролята на търговете за имоти? Отговор на тези въпроси ще даде Аргур Оганесян на 26-28 Октомври 2016 г. по време на специализирания мастър клас за опитни брокери в залата на БТПП. Той е международен специалист с 23 години опит в управленската, професионалната, агентската консултантската и аукционната дейности на пазара на недвижими имоти, професионалистът, пренесъл опита на американците в есклузивните продажби, MLS и търговете за имоти в Украйна, Русия и други държави от бившите съветски републики.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини