Отидете към основна версия

4 635 8

Нови инвестиции край Пловдив

  • тракия икономическа зона-
  • пловдив-
  • инвестиции

Тракия икономическа зона с нови складови площи

Нови складови бази ще бъдат реализирани в индустриалните зони Куклен, Раковски, Марица и на Пазарджишко шосе в Пловдив в рамките на „Тракия икономическа зона” (ТИЗ). Те ще бъдат изградени в рамките на шест месеца до една година и имат за цел подпомагане на малкия и среден бизнес.

На бул. „кукленско шосе” ще бъде изградена складова база на площ от 6000 кв.м. От там компаниите ще имат от една страна бърз достъп до центъра на града, а от друга – до околовръстния път на Пловдив. На втори етап ще бъдат построени и офис площи.

Друг интерес проект, който ще бъде реализиран, е в самия Пловдив на бул. „Пазарджишко шосе“. Там ще бъдат изградени три различни по обем халета - по 500, по 1000 и по 2000 кв.м. В по-напреднала фаза на реализация е проектът в Раковски, където една от сградите с разгъната застроена площ от 2000 кв.м вече е готова. Планират се още 5 всяка, от които с разгъната застроена площ от по 1000 кв.м с възможност да се обединят.

По един проект ще бъде реализира в индустриалните зони „Марица” и „Куклен”, като размерът на сградите ще е аналогичен на горепосочените.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.

Свързани новини