Отидете към основна версия

33 200 0

Първа копка на нов жилищен комплекс (СНИМКИ)

  • комплекс-
  • алея-
  • метростанция-
  • мизия-
  • овча купел

„На зелено“ са продадени 34 апартамента от 173 общо

Снимки: М. Богданова ©

Локация, локация, локация. Това са трите най-важни фактора при покупка на жилище. Доказателство за това е фактът, че от жилищен комплекс „Алея“ вече са продадени 34 апартамента на 30 купувача при средна цена от 1450 EUR/кв.м с ДДС. Комплексът се намира точно на метростанция „Мизия“ до Нов български университет и на 3 до 5 минути от училища и детски градини и на 7 минути от Нов български университет. До центъра на София с подземната железница се стига за 10 минути, а до летището – за 30 минути.

Строителството ще продължи 30 месеца. Това е първата фаза от комплекса. След нея се предвижда да започне изграждането на втората, която ще бъде разположена на втората част от терена.

През идните две години и половина ще бъдат изградени 21 000 кв.м жилищна площ. Комплексът ще включва още подземен и надземен паркинг, ресторант и два магазина.

„Мисията ни е реализирането на инвестиционни проекти, които посрещат нуждите на съвременния клиент за устойчива жизнена среда, съчетавайки стил, удобство, модерни технологии с високо качество на изпълнение“, каза Цветослав Русков, който се занимава със строителство над 20 години. Той е построил Mall Pleven, „Астра“ на столичния булевард „България“, „Адела“, „Амая“.

„Гледката е уникална. Средата е добра – широко е, има много въздух, което ни грабна. Това ни е най-големия проект. Останалите са по-малки, с изключение на този при моста „Чавдар““, допълва Русков.


Свързани новини